Lomond Silk Baryta
Clienții comerciali ai laboratoarelor foto profesionale se așteaptă la un o mare varietate de produse de ieșire de înaltă calitate, în special fotografice, să afișeze o culoare extraordinară gamă extraordinară de culori, realizate corect și la timp. Este exact ceea ce puteți face cu Lomond Silk Baryta. Această hârtie vă va ajuta să vă simplificați fluxul de lucru și, la același timp să vă oferiți o calitate uimitoare a fotografiilor care durează.
Calitate uimitoare, Culori precise, Longevitate de neegalat, Durabilitate excepțională.
Pe piața actuală, care evoluează rapid, rămâneți la curent, diferențiați-vă fotografiile imprimate. Construiți pe baza calității dvs reputația de calitate, creșteți oportunitățile de afaceri și atingeți cele mai înalte așteptări ale clienților dumneavoastră. Avem ceea ce este necesar pentru a vă ajuta să obțineți obiectivele dumneavoastră. Hârtiile fotografice Lomond Silk Baryta stabilesc standardul pentru calitate și longevitate.
Aceste hârtii profesionale oferă culori vibrante, alb curat, negru bogat și tonuri de piele netede și realiste, care vă permit să aveți fotografii finale de neegalat care durează generații întregi. Hârtiile foto Lomond Silk Baryta vă ajută să depășiți limitele a ceea ce credeți că poate face o hârtie profesională.
Lomond Silk Baryta dispune de descoperirea noastră tehnologică, cel mai recent progres în tehnologia de cuplare, care vă extinde capacitatea de a oferiți clienților notștri finali. printuri fotografice de cea mai înaltă calitate, printuri profesionale, convingătoare, care păstrează cu acuratețe amintirile lor prețioase sute de ani de la imprimarea acestora.
Caracteristici principale:
- Produsul emblematic al familiei Lomond Silk Baryta
- Culori puternice, luminoase și vibrante care durează o viață întreagă
- Alb cu aspect curat și negru îndrăzneți și bogat
- Text și grafică clare
Hârtia fotografica Lomond Silk Baryta păstrează tradiția familiei de hârtie foto adevărată de stabilitate a imaginii de ultimă generație, robustă și performanță de procesare economică, păstrare excelentă a fotografiilor printate la final, și finisare postprocesare.
Este pur și simplu cea mai bună hârtie Lomond Baryta hârtie tradițonală disponibilă. Dacă vă doriți o hârtie profesională care să ofere culori uimitoare, de o calitate excepțională, longevitate de ultimă generație și durabilitate excelentă, alegeți hârtia Lomond Silk Baryta.
Ca parte a Lomond Ltd, hârtia Silk Baryta ridică ștacheta în ceea ce privește numărul de culori vibrante la care vă puteți aștepta de la o hârtie comercială, deoarece va produce mai multe culori decât au fost posibile cu hârtiile de pe piața de artă fină.
Hârtia Lomond Silk Baryta are o tehnologie inovație, cel mai recent progres în materie de cuplaj, tehnologie de cuplare care se adresează clienților notștri de a crea rezultate de înaltă calitate care să îndeplinească cerințele acestora.
Acum, cu ajutorultehnologia inovatoare de dispersie și emulsie care se găsește în hârtiile Lomond, puteți beneficia de o și mai mare gamă de culori, menținând în același timp albul curat, albul bogat negru bogate și tonuri precise ale pielii.
Hârtiile Lomond Baryta oferă opțiuni pentru a ne ajuta laboratorul să ne diferențieze activitatea comercială, să se ne diferențieze față de concurență, să îmbunătățească calitatea, să crească afacerea oportunitățile și să răspundă așteptărilor ridicate ale clienților notștri finali.
Hârtia Lomond Silk Baryta oferă avantajul de care aveți nevoie, datorită gamei de culori mai mare pentru culori puternice și luminoase, în special pentru verde, albastru, galben și cyan vibrante. Tonuri de piele cu aspect natural. D-Max îmbunătățit pentru un alb cu aspect mai curat. Capacitate D-Max ridicată pentru negru îndrăzneț și mai bogat și un mai bun contrast.
Hârtia foto lomond silk baryta semi lucioasă profesională serie limitată - stancuprint.org
Made on
Tilda