Când clienții au nevoie de calitate unei imprimări foto și nu de cantitate
Noua noastră Mașină de imprimat Canon cu șase cerneluri originale Canon, este destinată clienților care doresc producție mare de printarea a pozelor finale de până la 3.800 de poze pe dimensiune 10x15 cm.
Ne regrupam, la Stancu Print serviciul de printare a POZELOR se va face după Paște adică în maximum două săptămâni de zile, pe Mașina nouă Canon generație 2022, cu sistem Ciss de aimentare a cernelii originale Canon. Mașina foto de imprimare profesională, va ajunge la noi peste două săptămâni deoare ce este comandată din Korea.
Clienți noștri și viitori clienți vor putea să dea comanda de printuri fotografice de calitate profeesională, inclusiv pentru dimensiunea standard 10x15 cm. Combinația noastră de hârtie fotografică profesională microporoasă de la Lomond, și cerneală Canon originală, va îmbina utilul cu plăcutul dar la nivel ridicat de profesionalism.
Fotografiile printate pe această mașină cu cerneală originală Canon, vor fi dee cea mai bună calitate posibilă, datorită combinației de cerneluri și hârtie fotografică microporoasă. Dacă clienții vor avea imagini digitale cu multă culoare acest aspect va fi un plus la printarea finală a POZELOR personale.
Pe această Mașină de imprimat Canon chiar și POZELE dintr-un telefon mobil vor ieși impecabil de clare, cu contraste puternice naturale și cu negru bogat și profund. Practic redefinim printarea POZELOR la rang de arhivă calitate de muzeu, chiar și pe hârtie foto în format mic 10x15 cm sau 13x18 cm.
Diferența o va face clar cele șase cerneluri pe bază de colorant ce oferă o calitate îmbunătățită a imprimării foto, și adăugarea de cerneluri roșii și gri ce va mări vibrația culorii și contrastul unei fotografii printate la final, și va asigura nicio schimbare a culorii indiferent de imaginea digitală dintr-un telefon mobil sau aparat de fotografiat.
Rezervoarele de cerneală cu volum mare permit randamente incredibil de ridicate, setul de sticle poate imprima în jur de 3.800 de prințuri foto dimensiunea standard 4x6 cm. Practic vom putea procesa din start câte 1000 de POZE odată, fără a mai face pauză ca până acum.
Calitatea printurilor foto profesionale- stancuprint.org
Made on
Tilda