Canon Pixma G540 și G640

Pe lângă un corp și lentile noi, Canon a dezvăluit astăzi și două noi imprimante cu jet de cerneală care utilizează sistemul MegaTank.
Noua generație de imprimante MegaTank de la Canon Calitate și cantitate
O soluție de înaltă performanță, de înaltă calitate pentru magazinele foto, întreprinderile mici și pasionații de imprimare foto acasă.
Canon Europa anunță adăugarea a două noi dispozitive pentru imprimarea foto de mare volum - imprimanta PIXMA G640 trei-în-unul și imprimanta cu o singură funcție PIXMA G540, adăugând două dispozitive noi pentru imprimarea foto de mare volum . Cu un cap de imprimare FINE și un set de șase cerneluri colorante ChromaLife 100, aceste modele oferă printuri clare și vibrante, cu care orice pasionat de fotografie va fi mândru. Cu rezervoarele de cerneală MegaTank care oferă performanțe ridicate, întreținere ușoară și o gamă mai largă de suporturi suportate, acestea sunt soluția perfectă pentru persoanele și companiile care trebuie să îndeplinească nevoile de imprimare ridicate.
Imprimări expresive, de înaltă calitate, pe o gamă largă de suporturi
PIXMA G640 și G540 vor oferi magazinelor foto un avantaj competitiv prin utilizarea a șase cerneluri pe bază de vopsea, cu două noi culori dedicate (roșu și gri) care oferă o gamă de culori mai largă, o gradație și o reproducere mai bună a umbrelor și culori mai vii pentru fotografii de contrast. Ambele modele folosesc tehnologia capului de imprimare FINE, oferind o calitate mai bună a imprimării - granulație redusă și culori saturate.
Datorită schimbării de culoare reduse (indiferent de suportul utilizat: de la hârtie mată față-verso până la hârtie convențională lucioasă și semilucioasă), utilizatorilor li se garantează o calitate ridicată constantă a imprimării pe orice suprafață. Persoanele care caută creativitate pot imprima fotografii fără margini până la A4, precum și pot alege dintr-o varietate de tipuri de suporturi, cum ar fi hârtia foto magnetică Canon pentru a crea magneți personalizați pentru frigider sau folosind hârtia foto adezivă reutilizabilă de la Canon pentru decorațiuni de perete.
Imprimare foto de mare volum

Cele mai noi imprimante cu jet de cerneală Canon sunt echipate cu rezervoare de cerneală MegaTank, asigurând performanțe extrem de ridicate, adaptate nevoilor magazinelor foto comerciale pentru tipărirea la volum mare. Un set de rezervoare vă permite să imprimați aproximativ 3.800 de printuri de 10 x 15 cm, permițând mai puține reumpleri de cerneală, mai puține perioade de nefuncționare și costuri mai mici, oferind companiilor încrederea de care au nevoie pentru a menține serviciul i . Cu capacitatea de a imprima o fotografie de 10x15 cm în mai puțin de 47 de secunde și un alimentator spate mare de 100 de coli, aceste modele măresc productivitatea necesară tuturor acelor persoane fizice și companii care trebuie să finalizeze rapid lucrări de imprimare solicitante.

Simplu de utilizat, ușor de întreținut

Cu funcții convenabile, cum ar fi capul de imprimare FINE iii înlocuibil de utilizator și cartuşul de întreținere, imprimantele PIXMA G640 și G540 fac auto-întreținerea mai ușoară și reduc timpul de nefuncționare. Pentru a economisi și mai mult timp și efort, rezervoarele de cerneală MegaTank dispun de duze ușor de utilizat, acționate cu cheie, evitând erorile și necesitând un efort minim în timpul reumplerii.

Proiectate pentru performanță, aceste imprimante economisesc automat energie electrică datorită funcției de pornire/oprire automată la îndemână, în timp ce afișajul lor LCD cu două linii simplifică gestionarea setărilor și sarcinilor imprimantei. Canon PIXMA G640 și G540 oferă conectivitate Wi-Fi, permițând fotografilor să-și conecteze fără fir computerele, camerele și alte dispozitive la ele și să-și imprime fotografiile preferate direct de la Canon PRINT, Mopria pentru Android sau Apple AirPrint. Drept urmare, imprimarea este mai convenabilă ca niciodată.
Caracteristicile cheie ale PIXMA G640 și G540:
  • Umplere ușoară și performanță ridicată a rezervoarelor de cerneală MegaTank - imprimare 3800 și imprimări 10x15 cm dintr-un set de cerneluri
  • Viteză mare de imprimare (47 de secunde și pentru o imprimare de 10x15 cm)
  • Cartușul de întreținere înlocuibil reduce semnificativ timpul de nefuncționare
  • Compatibil cu o gamă largă de suporturi, inclusiv hârtii magnetice, autoadezive, călcate, mate față-verso și foto

i ) Randamentul paginii a fost estimat pe baza metodei de testare proprietare Canon, utilizând un card ISO/IEC 29103 și simulare de imprimare continuă cu înlocuire după instalarea inițială.

ii ) Viteza de imprimare conform setărilor implicite ale driverului în conformitate cu ISO/JIS-SCID N2 pe Canon Photo Paper Plus Glossy II; nu ține cont de timpul de procesare a datelor de pe computerul conectat.

iii ) Disponibil în funcție de regiune.

Canon Pixma G540 și G640 - stancuprint.org
Made on
Tilda