Dimensiunile standard de imprimare foto sunt 3×4 4×6 5x7 21 × 29.7
Cele mai populare dimensiuni pentru imprimarea fotografiilor sunt: 4×6: Fotografiile 4×6 măsoară aproximativ 4" x 5 ⅞". Aceasta este dimensiunea standard în industria de finisare a fotografiilor, deoarece această dimensiune de imprimare reflectă raportul de aspect al vizorului majorității aparatelor foto digitale.
Fotografiile adaugă atât de multă personalitate și căldură unei camere și indiferent de dimensiunea imaginii pe care doriți să o imprimați, opțiunile de imprimare personalizate vă oferă libertatea creativă de a da viață acestor imagini digitale. Indiferent dacă imprimați imagini pentru rame, pentru un perete cu fotografii sau pentru un cadou, este important să știți despre dimensiunile standard de imprimare a fotografiilor și cum ar putea afecta imaginea imprimată. De aceea am creat acest ghid complet pentru dimensiuni personalizate de imprimare foto : pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru dvs.
Dimensiuni Standard De Imprimare Foto
Dimensiunile standard de imprimare foto oferă opțiuni pe care le puteți încadra pentru decorarea peretelui sau pentru decorul mesei sau alegeți să păstrați fără înrămare pentru portofel, cutie foto, album de însemnări sau album foto. Cele 13 dimensiuni standard oferă atât dimensiuni pătrate, cât și dreptunghiulare, pentru a satisface nevoile dumneavoastră. În loc să te străduiești să găsești imprimare foto în apropiere, poți să-ți comanzi fotografiile direct de pe telefon sau laptop și să le trimită la ușă în timp util. Lista completă a dimensiunilor standard de imprimare a fotografiilor include: 3x4 4×4 4×6 5×7 8×8 11×14 12×12 8×10 5×15 12×36 8×24 16×20 20×30
Lucrul frumos despre dimensiunile standard de fotografii este că de obicei pot fi imprimate pe o imprimantă de acasă pentru comoditate și ușurință. Cu toate acestea, dimensiunile standard ale fotografiilor pot fi comandate și în vrac online, ca opțiune la preț redus pentru nevoile dvs. de fotografie tipărite. Cele mai populare dimensiuni pentru printuri foto sunt:

4×6: Imprimările 4×6 măsoară aproximativ 4” x 5 ⅞”. Aceasta este dimensiunea standard în industria de finisare foto, deoarece această dimensiune de imprimare oglindește raportul de aspect al majorității vizorului camerelor digitale. Imprimările 4×6 sunt perfecte pentru fotografiile înrămate, cardurile și pentru o copie de rezervă fizică a oricărei imagini digitale preferate.

5×7: Un format puțin mai mare decât imaginile standard 4×6, imprimările 5×7 au un raport de aspect mai mare decât imprimările 4×6, așa că decuparea imaginii după specificațiile personale este importantă! Din fericire, oferim opțiuni de decupare online, astfel încât să aveți control deplin asupra cadrului imaginii pe care o imprimați.

8×10: o imagine de 8×10 este cea mai mare dimensiune de imprimare disponibilă înainte de a intra în tipărirea la scară mare, cum ar fi postere, panorame, imagini pătrate sau cadouri personalizate, cum ar fi pânze sau printuri în format mare . Imaginile 8×10 sunt un cadou grozav, deoarece nu necesită covoraș suplimentar pentru a umple un cadru.
Dimensiuni De Imprimare Foto Pătrată
Fotografiile mici sunt perfecte pentru decorare, deoarece adaugă textură și profunzime afișajului foto de perete. Fotografiile pătrate oferă opțiunea de a imprima fotografii de pe rețelele sociale și, de asemenea, ca un hack pentru a crea imagini în stil Polaroid fără a fi nevoie de o cameră specială. Veți avea noroc să găsiți aceste dimensiuni într-un magazin de tipografie, precum și imprimeurile înrămate corespunzătoare . Cele mai populare dimensiuni de imprimare foto pătrată sunt următoarele șase dimensiuni: 5×5 10×10 12×12 16×16 20×20 30×30
Dimensiuni Mari De Imprimare Foto
Fotografiile mari sunt excelente pentru a face o declarație cu decorul dvs. de perete sau pentru a crea o piesă centrală frumoasă pentru un perete de galerie. Imprimările în format mare oferă dimensiuni dreptunghiulare pe care le puteți utiliza fie pentru fotografii portret, fie peisaj. Cu printuri mari, cum ar fi postere premium , puteți transforma fotografiile de înaltă definiție în decor pentru casă, fără a sacrifica calitatea. Fotografiile tale preferate vor arăta frumos și îți vei putea retrăi amintirile cu printuri de înaltă calitate. Alege din 10×13 10×20 11×14 16×20 18×24 20×24 20×30


Aceste dimensiuni sunt perfecte pentru a crea postere ca piese mari de referință pentru arta de perete sau pânze mari pentru a crea o casă specială pentru cele mai apreciate imagini. Cele mai multe fotografii imprimate la scară mare se potrivesc în cadre standard, cum ar fi 12×18 14×22 16×20 și 20×30.

Sfat profesionist: faceți imprimarea ușor mai mică decât rama dorită și adăugați o inserție mată între imagine și cadru! Aceasta va adăuga un mic chenar alb la imaginea dvs. și va permite imprimării dvs. personalizate să se potrivească într-un cadru standard. Oferim o opțiune mată pentru toate printurile, dar opțiunile mate pot fi găsite și la orice centru de imprimare foto.

Dimensiuni De Imprimare Panoramică
Dacă aveți o imagine netradițională pe care doriți să o imprimați, vă oferim printuri panoramice atât în ​​orientare peisaj, cât și în orientare portret. Imprimarea panoramică vă va permite să vă scufundați pe deplin în fotografia dvs., fie că este o imagine de peisaj sau o fotografie mare de familie. Cu printuri panoramice mai largi, nu va trebui să sacrificați calitatea pentru a imprima cu succes mai multe fotografii cu unghi larg. Puteți alege dintr-o varietate de fundaluri și machete pentru a imprima cele mai unice dimensiuni ale imaginilor, cum ar fi: 5×15 8×24 12×36


Alte Tipuri De Imprimeuri
Căutați ceva puțin diferit pentru nevoile dvs de imprimare? Dacă da, luați în considerare aceste opțiuni alternative tipărite:

Colaj vs imprimări de poster premium : posterele reprezintă opțiuni excelente de afișare atunci când fie doriți să prezentați un număr mare de fotografii, fie doriți ca fotografiile dvs. să fie tipărite mai mari decât natura. Posterele sunt tipărite pe hârtie foto de calitate de arhivă și pot fi finisate cu un strat mat sau lucios.

Imprimări artistice ( carton premium vs. printuri metalice ): Imprimările artistice sunt tipărite pe hârtie de arhivă fără acid și includ o mulțime de suplimente suplimentare. Prezintă un finisaj mat cu cartonul nostru semnătură sau un finisaj perlat strălucitor pentru a face imprimeurile tale să se distingă de restul. Faceți upgrade la imprimeuri metalice pentru o notă specială sau adăugați un cadru. Printurile au dimensiuni de 8X10 inchi sau 11X14 inci.
Ce Este O Imprimare Foto?
O imprimare foto este o copie fizică a unei imagini imprimate pe hârtie de calitate foto. Fotografiile noastre de înaltă calitate vă păstrează imaginile limpede pe hârtie Lomond Satin Warm, asigurându-vă că amintirile voastre durează. Imprimările foto pot fi disponibile într-o varietate de dimensiuni și opțiuni de imprimare și pot fi comandate pentru livrare sau ridicare. Pentru informații suplimentare despre cum să creați printuri foto , accesați secțiunile de mai jos.
Cum Să Comandați Printuri De Înaltă Calitate
Sunteți gata să începeți o comandă pentru imprimarea fotografiilor, dar nu sunteți sigur cum să începeți? Suntem aici pentru a vă ajuta. Urmați instrucțiunile pas cu pas de mai jos pentru a crea printuri artistice de calitate profesională, perfecte pentru casa dvs.
1. Încărcați Fotografiile Dvs
În primul rând, va trebui să încărcați toate fotografiile pe care doriți să le imprimați în WhatSapp, Telegram sau Signal. Nu vă faceți griji dacă aveți sute, sau chiar mii, deoarece vă garantăm stocare gratuită și securizată a fotografiilor.

2. Editează-Țivă Fotografiile
Este o idee bună să faceți orice modificări majore la fotografiile dvs înainte de a le adăuga la proiect. Acest lucru vă va ajuta să evitați durerile de cap mai târziu.
3. Alegeți O Dimensiune A Imaginii, Un Tip Și/Sau Un Aspect
Odată ce sunteți gata, este timpul să vă alegeți imprimarea artistică, posterul colaj sau o altă dimensiune de imprimare. De asemenea, veți dori să selectați cu atenție un aspect care se potrivește cu stilul dorit.

După ce ați ales aspectul, începeți să adăugați fotografiile în proiect și să le trageți în casetele foto corespunzătoare. Rețineți că toate printurile noastre sunt tipărite pe hârtie de calitate profesională Lomond Satin Warm pentru culori mai strălucitoare și alb mai clar cu negru bogat profund.

4. Revizuire Și Comandă
Acordați-vă timp pentru a verifica imaginile imprimate pentru orice greșeală. Verificați greșelile de scriere, calitatea imaginii și rezoluția imaginii, ochi roșii, redimensionare sau tăiere incorectă. Dacă totul este în regulă, este timpul să adăugați amprentele în coș. Apoi puteți selecta metoda de livrare preferată și dimensiunea comenzii.
5. De Reținut
Oferim dimensiunile standard clasice spre printare de la 3x4 10x15 13x18 și maxim A4, celelalte dimensiuni enumerate aic sunt internaționale și fac referință la ramele foto care se găsesc pe piața din România, cu alte dimensiuni mai mari sau mai mici față de standardul clasic care se oferă pe piața de printare fotografică în general.
Dimensiuni generale internaționale foto - stancuprint.org
Made on
Tilda