CHROMALIFE 100+

Pentru printuri foto mai durabile, mai vibrante. Cu tehnologia ChromaLife 100+, imprimările dumneavoastră își păstrează culoarea și calitatea excepțională până la 300 de ani.

Gama PIXMA a fost concepută pentru a obține cea mai înaltă calitate a imprimării. Combinația de tehnologii unice de imprimare de cerneală Canon asigură rezultate remarcabile de calitate de laborator foto.
Cernelurile ChromaLife100+ oferă îmbunătățiri în reproducerea culorilor și negru mai intens pentru fotografii mai vii. Printurile pot dura peste 200 de ani în albumul foto, aprox. 40 de ani afișat în spatele geamului (rezistență la lumină) și 10 ani fără sticlă (rezistență la gaz).
Tehnologie FINE
Experimentați fotografii cu detalii superbe
FINE este tehnologia unică a capului de imprimare Canon, aflată în centrul oricărei imprimante PIXMA, care permite imprimarea rapidă a fotografiilor cu detalii superbe. Precizia ridicată a plasării cernelii este obținută prin utilizarea unui număr mare de duze de cerneală microscopice poziționate dens, produse printr-un proces de fotolitografie.
Sistem hibrid de cerneală
Text clar și culori foto vibrante
Pentru o reproducere superioară a culorilor în grafică și text clar în documente, multe imprimante PIXMA folosesc cerneluri colorate și negre pigmentate. Cernelurile colorante sunt folosite pentru printuri foto de o calitate excepțională, cu culori vii, în timp ce cernelurile cu pigment negru produc printuri clare și clare cu litere mici și linii clare.
Cerneluri foto
Fotografii de calitate, de lungă durată acasă
Păstrează amintirile pentru toată viața. O combinație de cerneală Canon originală și hârtie foto Canon maximizează capacitatea de imprimare superbă a tehnologiei capului de imprimare FINE, rezultând fotografii mai vibrante și mai frumoase, care rezistă la decolorarea culorilor mai mult timp.

Cernelurile și hârtie ChromaLife 100+ produc fotografii de calitate superioară, mai durabile

Pentru a maximiza capacitatea de imprimare superbă a capetelor de imprimare „FINE”, Canon continuă să dezvolte cerneală și hârtie special pentru imprimantele PIXMA, pentru a le îmbunătăți performanța. În 2005, ChromaLife 100 a lansat ― un sistem inovator care a îmbunătățit frumusețea și permanența imaginilor tipărite prin combinația dintre cerneluri colorante și hârtie foto originale Canon și propria noastră tehnologie FINE a capului de imprimare. În 2008, s-au făcut noi progrese odată cu introducerea de noi cerneluri colorante și hârtie foto originale Canon. Noul sistem, ChromaLife 100+, continuă să ofere printuri foto de durată mai lungă și mai frumoase.

Durată de viață de stocare a albumelor de până la 300 de ani

Cu combinația de cerneluri colorante Canon originale și hârtie foto Canon originală selectată (vezi Figura 1), sistemul nostru ChromaLife 100+ poate păstra imaginile tale preferate până la 300 de ani* (dacă sunt stocate corect într-un album de arhivă de calitate cu copertă din plastic). și ținută în întuneric).

Rezistență la lumină pentru aproximativ 50 de ani

Combinația dintre noile cerneluri colorante Canon originale din 2008, capete de imprimare FINE și hârtie foto Photo Paper Plus Glossy II sau Photo Paper Pro Platinum rezistă la estomparea culorii timp de aproximativ 50 de ani atunci când sunt afișate într-un cadru de sticlă într-un spațiu interior tipic (estimarea la 500 lux/ 10 ore pe zi) fără lumina directă a soarelui.*

Rezistența la gaz pentru Aproximativ 10 ani

Atmosfera conține gaze amestecate care provoacă decolorarea culorii. Ozonul (O3), oxidul de azot (NOx) și oxidul de sulf (SOx) trebuie să fie considerați factori care afectează permanența imaginii.

Rezistența la gaz a fost îmbunătățită prin combinația de noi cerneluri colorante Canon originale, capetele noastre de imprimare FINE și hârtie foto Photo Paper Plus Glossy II sau Photo Paper Pro Platinum. A atins „rezistența la gaz de aproximativ 20 de ani”, care nu este mai mare decât „rezistența la gaz de aproximativ 10 ani” cu sistemul ChromaLife 100.

Imagini clare, de înaltă rezoluție

Rezistența la migrație

Afișarea sau depozitarea fotografiilor imprimate cu jet de cerneală în încăperi cu temperaturi ridicate și umiditate poate provoca migrarea cernelii. Combinația dintre noile cerneluri Canon originale din 2008, capete de imprimare FINE și hârtii foto Photo Paper Plus Glossy II PP-201 sau Photo Paper Pro Platinum PT-101 oferă printuri de lungă durată, vii, cu rezistență la scurgerea cernelii sau migrarea chiar și la temperaturi ridicate. /medii cu umiditate.

Calitate îmbunătățită a imprimării

Cerneala neagră colorată Canon originală reproduce culori clare și dinamice în imprimările foto.

Cerneala neagră este un factor determinant în densitatea și contrastul imaginii în ansamblu. Negrul neutru, care nu ia nicio culoare, poate reproduce culori clare și dinamice în imprimările foto (deși crearea unui negru perfect incolor, neutru cu cerneluri este extrem de dificilă). Canon, totuși, a reușit să aducă tonul cernelii sale originale Canon color negru mai aproape de neutru și, astfel, și-a îmbunătățit negrul vizual prin combinarea unei varietăți de coloranți.

Negrul foto este mai neutru. Negrul este mai profund, iar culorile vii din fotografie ies în evidență.

Cerneala neagră este un factor determinant în densitatea și contrastul imaginii în ansamblu. În funcție de proprietățile de colorare ale cernelii negre, o imagine poate oferi fie o senzație tridimensională dinamică, fie poate ajunge să dea o impresie plată. Tonul de culoare al colorantului este extrem de important pentru calitatea imaginii. Crearea unui negru perfect, incolor cu cerneluri este extrem de dificilă; totuși, este important să rețineți că negrul clarifică fotografia și îi scoate în evidență frumusețea atunci când nu capătă nicio culoare.

A face ca cerneala neagră foto mai neutră

Canon a lucrat la neutralizarea cernelii negru foto și a reușit să aducă tonul mai aproape de neutru, îmbunătățind astfel negrul vizual prin combinarea unei varietăți de coloranți.

Canon, a îmbunătățit „viața printurilor fotografice”, care păstrează fotografii frumoase mult timp doar prin stocarea lor într-un album foto clasic sau modern auto adeziv. „Peste 300 de ani de viață a albumului” se realizează cu combinația din 2008 de cerneală colorantă nouă și „Photo Paper Plus Glossy II PP-201”. De asemenea, „Peste 100 de ani de viață a albumului” se realizează cu cealaltă fotografie autentică hârtie. (Când este stocat într-un album de arhivă cu copertă de plastic și ținut în întuneric)
Combinația dintre noua cerneală colorată Canon din 2008 și „Hârtie foto Plus Glossy II PP-201”, „Photo Paper Pro II PR-201” și „Photo Paper Pro Platinum PT-101" rezistă la decolorare timp de aproximativ 30 de ani atunci când sunt afișate într-un cadru de sticlă într-un spațiu interior tipic (se estimează 500 lux/ 10 ore pe zi) fără lumina directă a soarelui.
Atmosfera reală conține gaze amestecate care cauzează culoarea decolorare. Ozon (O3), oxid de azot (NOx) și oxid de sulf (SOx). toate să fie considerate, așadar, ca factori care afectează permanența imaginii. Rezistența la gaz a fost îmbunătățită cu combinația de cerneală colorantă nouă și „Hârtie foto Plus lucioasă II PP-201”, „Hârtie foto Pro II PR-201” și „Hârtie foto Pro Platinum PT-101”. A atins „rezistența la gaz aproximativ 20 de ani” care este mai lung decât anterioară „rezistență la gaz aprox. 10 ani".

Cu combinația dintre noua cerneală originală Canon 2008 și
„Hârtie foto Plus lucioasă II PP-201”, „Hârtie foto Pro II PR-
201” și „Photo Paper Pro Platinum PT-101” asigură durabilitate îndelungată
fotografii vii, fără sângerări de cerneală sau migrare chiar și în
medii cu temperatură/umiditate ridicată.
Sporire pentru reproducerea culorilor în zonele roșii. Culoarea vie lasă impresie. Cu cât gama de culori este mai largă, cu atât mai multe culori pot fi reproduse. Cu o combinație de cerneală colorant nouă din 2008 și „Hârtie foto Plus lucioasă II PP-201”, „Hârtie foto Pro II PR-201” și „Hârtie foto Pro Platinum PT-101” s-au extins foarte mult reproducerea culorii în special în zonele roșii (galben ~ roșu ~ magenta) în comparație cu combinația de cerneală colorantă anterioară și hârtie fotografică. Este oferită o reproducere a culorilor mai bogată și mai strălucitoare.
Negrul fotografiei este mai neutru. Negrul este mai profund și culorile vii din fotografie ies în evidență. Importanța cernelii negre .Cerneala neagră este un factor determinant în densitatea și contrastul imaginii ca a întreg. În funcție de proprietățile de colorare ale cernelii negre, o imagine poate oferă o senzație tridimensională dinamică sau ajung să dea o impresie plată.
Tonul de culoare al colorantului este, de asemenea, extrem de important pentru calitatea imaginii. Crearea unui negru perfect, incolor cu cerneluri este extrem de dificil. În același timp, însă, negru care nu capătă nicio culoare, clarifică fotografia și îi scoate în evidență frumusețea.
Canon a lucrat la neutralizarea cernelii negre și de data aceasta a reușit aducand tonul cernelii negre mai aproape de neutru, imbunatatindu-i astfel vizualul întuneric prin combinarea unei varietăți de coloranți.
Cerneală originală canon chroma life 100 - stancuprint.org
Made on
Tilda