Creșterea volumului de imprimare
Presiunea constantă de a reduce costurile și de a accelera timpul de livrare obligă furnizorii de imprimare pentru a face ajustări continue în software, echipament, instruire și orice alt instrument care poate îmbunătățirea fluxului de lucru și a eficienței operaționale.
La Canon Solutions America, lucrăm cu clienții noștri furnizori de servicii de imprimare pentru a continua să evaluăm progresul și să identificăm nevoile fluxului de lucru pe măsură ce apar sau se schimbă și prezintă noi modalități de finalizare a activității într-un mod mai rapid și mai eficient din punct de vedere al costurilor. Inițiativa Project 360 îi ajută pe clienți să atragă noi afaceri, să crească volumele de imprimare și să-și transforme operațiunile pentru îmbunătățiri rezultate de bază.
Procesul de implicare Project 360
Proiectul 360 este format dintr-o echipă Canon Solutions America profesioniști dedicați să ajute clienții Canon cu jet de cerneală creșterea volumului paginilor oferind consultanță, educație, și un parteneriat continuu. Procesul de implicare constă din următorii pași: Examinați joburile/aplicațiile clienților țintă.
Alcătuiți un domeniu de activitate care include o listă a responsabilităţilor pentru finalizarea cu succes. Stabiliți termene țintă pentru finalizarea lucrărilor. Fiecare angajament este adaptat la situația unică a clientului.
Creșteți marja de profit
Pe lângă faptul că ajută la creșterea volumului de imprimare cu jet de cerneală, un important Prioritatea echipei Project 360 este să asiste clienții Canon în tranziția paginilor tipărite la o versiune mai rentabilă model de afaceri menținând în același timp calitatea actuală a imprimării sau sporindu-l. Acest obiectiv este realizat prin: • Asistență în mutarea lucrărilor externalizate în interior.
• Trecerea lucrărilor de la dispozitive cu toner la dispozitive cu jet de cerneală. • Migrarea lucrărilor de imprimare de la dispozitive mai vechi și costisitoare la mai puține dispozitive scumpe cu jet de cerneală Canon. • Îmbinarea datelor variabile și a fundalurilor pretipărite în formular electronic cu o singură trecere.
Dezvoltarea setului de abilități Inkjet, imprimarea offset tradițională a fost un meșteșug învățat prin experiență de-a lungul multor ani. Astăzi, tehnologia digitală cu jet de cerneală a devenit noul standard în imprimar. Așa cum personalul tău este pricepute imprimarea offset, ei pot deveni experți în inkjet digital imprimare. Proiectul 360 poate ajuta ca acest lucru să devină realitate.
De umblându-vă personalul, echipa noastră Project 360 vă poate ajuta la tranziție lucrați la presa dvs cu jet de cerneală Canon dezvoltând miezul competențe pentru imprimarea cu jet de cerneală, inclusiv: Linearizarea hârtiei.
Gestionarea eficientă a culorilor. Control digital al procesului. Dezvoltarea acestor trei competențe de bază alături de Proiectul nostru Echipa 360 vă va ajuta să vă ghidați personalul către o înțelegere deplină tehnologia inkjet, ajută la migrarea rapidă a aplicației, adresei calitatea imprimării în mod holistic și descoperiți noi modalități de finalizare lucrează în timp util și mai eficient din punct de vedere al costurilor.
Optimizarea fluxului de lucru
Pe măsură ce viteza paginilor pe minut crește în imprimarea digitală sisteme, viteza cu care fișierele trebuie procesate prin instalația dumneavoastră trebuie, de asemenea, să crească. Proiectul 360 se concentrează pe optimizarea fluxului de lucru prin eficientizare producție și adăugarea automatizării.
Evaluează procesele de afaceri. Ajută la reducerea punctelor de contact. Eliminați potențialele puncte de defecțiune. Oferiți asistență în domenii precum pregătirea fișierelor. Așteptați-vă la excelență. Experimentează succesul.
Proiectul 360 este o oportunitate de a profita de către clienți investițiile lor în tehnologie cu jet de cerneală și soluțiile noastre Canon Expertiza tehnică a Americii, deoarece maximizează capacitatea și capabilitățile infrastructurii lor printr-o mai mare automatizare. Combinând puterea produselor noastre cu creativitatea și expertiza oamenilor noștri, oferim un flux de lucru end-to-end soluții personalizate pentru dvs 1-877-
Made on
Tilda