Din Ianuarie 2023, Stancu Print va aduce produse foto noi pe stoc.
Produsele noastre fotografice noi, vor ajunge în laboratorul nostru abia anul viitor. Până atunci vom continua să printăm pozele clienților noștri doar pe hârtie fotografică până la dimensiunea maximă standard A4.
Tehnologia a evoluat cu o rapiditate extraordinară în ultimele decenii și nu dă semne că vă stagna, ba dimpotrivă, va avea un trend ascendent continuu. Din 1 Ianuarie 2023, laboratorul foto Stancu Print va face un upgrade foarte serios în ceea ce privește produsele foto tipărite. De prin 2020, în alte țări occidentale deja produsele de printare fotografică au luat amploare foarte mult, trendul și noutățile au făcut din piața de printare a POZELOR să fie ceva util pentru fiecare persoană în parte. La un moment dat oameni deja se săturaseră de imprimarea fotografică clasica pe hârtie foto, nu că nu vor mai printa POZELE preferate însă totuși vor căuta să printeze și pe anumite produse cum ar fi: Rame foto cu magneți, Panouri foto auto adezive, Fotocarti auto adezive, Magneți foto personalizați cu geam și ramă disponibil pe trei culori diferite. De anul viitor dacă lucrurile se vor mai liniști, vom încerca să aducem pe stoc și aceste produse pe care deja le-am folosit acum 2 ani în urmă cu ceva succes
Magneți foto cu ramă și geam dimensiunea 10x15 cm
Acești magneți sunt perfecți pentru a se lipi pe orice suprafață metalică de la frigider până la un dulap de la job și nu numai. Sunt foarte rezistenți, construiți din plastic dur.
Fotocrăți auto adezive 10x15
Fotocrățile, vor fi disponibile pe diferite culori în funcție de stocul disponibil al furnizorului la vremea respectivă. Fotocrățile vin cu 12 pagini în principiu unde vom putea lipi fizic fotogrrafiile pe fiecare pagină în parte.
Creați cu ușurință cadouri foto frumoase în câteva secunde cu un album foto la îndemână, care poate fi dezlipit și lipit. Pur și simplu imprimați fotografiile și creați-vă propriul album foto în cel mai scurt timp. Aceste cărți foto întinse sunt fără îndoială ușor de asamblat și au o prindere puternică și solidă. Cadoul ideal pentru cineva foarte special. Fotocartea vine cu coperta simplă fără fotografie, dar există modalitatea de a cere furnizorului și varianta cu lipirea fotografiei pe copertă. Toate aceste detali vor fi disponibile, abia din Ianuarie 2023 pe site-ul nostru.
Panou Bambus + Carcasă magnetică acrilică 10×15
Rama fotografică din bambus ecologică pe dimensiunea 10x15, este perfectă pentru pozele de tip tablou în format mic. Aceasta ramă foto elegantă din Bambus natural, se va vedea foarte frumos într-un living pusă pe o masă de birou sau făcută cadou cuiva drag. În 2020 am printat multe poze pentru acest produs ecologic.
Cu rama sa uimitoare din bambus, aceste rame foto elegante, funcțional și ecologic va completa orice interior. Nu e de mirare că a devenit preferatul clienților pentru afișarea fotografiilor preferate. Ramele foto magnetice acrilice facilitează schimbarea ușoară a fotografiilor printate la finalul acestora. Rama foto din bambus are un geam acrilic în fața panoului din bambus care o ține în cei patru magneți puternici. La final fotografia clientului se va pune cu spatele pe panoul din bambus, iar geamul acrilic se va monta peste fotografia printată la final, și se va lipi automat datorită magneților puternici care susțin panoul din spatele fotografiei finale. Clientul poate schimba oride câte ori dorește doar fotografia după.
Panou foto din bambus ecologic auto adeziv 10x15
Panourile foto din bambus dimensiunea 10x15, sunt cel mai nou concept pe piața de cadouri foto din România. Aceste panouri foto din bambus auto adezive sunt realizate pe dimensiunea standard 10x15 cm, și se pot lipi fizic fotografiile direct pe panoul din bambus ecologic. Panoul se poate monta după finisarea acestuia pe un perete sau pur și simplu se poate pune pe o masă de birou, living etc la alegere.
Panouri foto acrilice 10x15
Aceste panouri fotografice din material acril transparente, sunt ideale pentru fotografiile de la bacalaureat, ziua onomastică, nunta, botez sau cununia civilă. Panourile foto acrilice sunt realizate din două panouri din acril transparent care se lipesc de patru magneți mici foarte puternici. Aceste panouri foto acrilice se pot face și cadou de ziua cuiva drag.
Căutați o modalitate simplă și ideală de a prezenta o comunicare importantă? Panoul acrilic rezistent la zgârieturi și ușor de utilizat este soluția perfectă pentru aceasta. Fie că este vorba despre fotografiile tale preferate, un meniu, orele de deschidere sau ofertele din magazinul tău etc.
Panou Light
Aceste panouri foto auto adezive Light, sunt perfecte pentru documentația de Bussines și nu numai. Aceste Light Panel vin pe dimensiunea standard 10x15 cm, și se pot folosi chiar și cu fotografii imprimate pe ele la final.
Căutați o modalitate simplă de a agăța o fotografie sau un document tipărit pe perete sau de a le pune pe un birou? Cu panoul luminos, imprimarea dvs. va fi lipită de o bază de plastic dur. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să atârnați panoul de perete sau să îl puneți pe birou sau pe șemineu.
Magnet fotoo din bambus ecologic dimensiunea 10x15 cm
Magneti foto din bambus ecologic dimensiunea standard 10x15, acești magneți sunt foarte eleganți și se pot lipi pe orice suprafață metalică. De asemenea magnetul din spatele bambusului, este foarte puternic încât după un timp dacă doriți să îndepărtați magnetul de pe frigiderul personal, acesta se va impune cu o rezistență incredibil de mare. Pe scurt va trebui o forță suplimentară, pentru aputea îndepărta magnetul în sine.
Magneții foto de frigider din bambus ecologic, sunt cadoul perfect pentru a fi pusi pe frigider sau pe un panou de mesaje sunt disponibili în dimensiunile 10x15 cm, dar acest magnet din bambus este atât elegant, cât și ecologic. Pur și simplu alegeți o fotografie preferată și lipiți-o pe stratul autoadeziv. Magneti fotografici arata foarte bine la finalul acestora fiind printati cu pozea preferata.
De anul viitor vom putea printa fotografii pe diverse produse de tip cadou tuturor clientilor nostri- stancuprint.org
Made on
Tilda