O sută douezeci și cinci de ani Felix Schoeller Group, de la pioner la lideri pe piața mondială de fabricare a hârtiei foto profesionale
Fondată în 1895 ca fabrică de hârtie în Osnabrück, Felix Schoeller Group furnizează astăzi peste 1800 de clienți din 65 de țări. Grupul este deținut de o familie încă de la înființare. Cinci generații au făcut tranziția de la un fost producător de hârtie foto de bază la un producător global de hârtie de specialitate. Astăzi, Grupul are unități de producție în Germania, America de Nord, China, Rusia și India. Cu Hans-Christoph Gallenkamp, ​​compania este condusă de o familie în a 5-a generație din iunie 2018.

Cu ocazia celei de-a 125-a aniversări, însă, nu ne uităm doar la realizări. Avem o viziune clar definită asupra viitorului și strategiile pentru a se potrivi cu aceasta. În 2030, Grupul Felix Schoeller își propune să rămână sănătos și independent din punct de vedere financiar și să fie agil în a profita de oportunități. Intenționăm să fim reprezentați pe toate piețele și zonele economice în creștere.
Privim cu mândrie înapoi la cei 125 de ani de istorie a lui Felix Schoeller. Ca o afacere de familie, ne-am bazat întotdeauna pe angajații noștri, pe creșterea durabilă și pe protecția resurselor. Am combinat cu succes creșterea dinamică cu acțiunea durabilă
Inceputul
1895 Felix Hermann Maria Schoeller fondează afacerea
1900 Înființarea afacerii cu hârtie foto
1912 Primele operațiuni în SUA odată cu înființarea biroului de vânzări Felix Schoeller Paper Company New York
Concentrați-vă pe hârtie de bază fotografică
1962  Deschiderea morii Pulaski din statul New York 1964  Instalarea primului extruder pentru acoperirea hârtiei de bază fotografică  1980  Concentrarea gamei de produse pe hârtie de bază fotografică.
Diversificarea produselor
1990
Diversificarea operațiunilor comerciale cu hârtie specială de înaltă calitate pentru imprimante cu jet de cerneală și hârtie de decor
1993
Achiziționarea afacerii de decor a Technocell AG și înființarea Technocell Dekor
1998
Extinderea fabricii de Weißenborn, care devine singurul loc din lume pentru producția integrată de hârtie pentru imagini foto (o investiție de 300 de milioane de euro)
Internaționalizarea producției
2001  Technocell devine o companie internațională prin achiziționarea unui pachet majoritar de acțiuni la fabrica de hârtie decorativă a grupului Kunz din Drummondville, Canada  2004  Dezvoltarea portofoliului și începerea unei strategii de specializare a Technocell Dekor prin introducerea noii hârtie preimpregnată PRIP ®   2006  Expansiunea pe piața rusă prin înființarea Mayak Technocell un joint venture cu producătorul rus de hârtie de specialitate Mayak în Penza.   2009   Începe producția de hârtie de specialitate pentru tapete nețesute. Punerea în funcțiune a PM 5 la șantierul Penza   2012   Deschiderea birourilor de vânzări Felix Schoeller în Tokyo, reprezentanțe în Tokyo, Japonia, Kuala Lumpur, Malaezia și Melbourne, Australia
Extinderea proximității clienților regionali
2017 Expansiunea pe piața chineză prin înființarea Winbon Schoeller New Materials – un joint venture cu compania chineză de comercializare a celulozei și producătorul de hârtie de specialitate Welbon Group.
2018
Punerea în funcțiune PM6 în Penza, Rusia, tapet nețesut acoperit și hârtie de decor

Extinderea capacităților locale de conversie în Mumbai, India și coasta de vest a SUA în Anaheim, CA

2019 Stabiliți producția locală de hârtie de decor în Longyou China prin preluarea unei fabrici de hârtie de decor
2020 Grupul Felix Schoeller sărbătorește cea de-a 125-a aniversare

Grupul Felix Schoeller, cu sediul central în Osnabrück, este o companie de familie activă la nivel global, fondată în 1895. Cu peste 3.703 de angajați în 19 locații din 11 țări, dezvoltăm, producem și comercializăm hârtie de specialitate pentru aplicații fotografice, pentru sisteme de imprimare digitală, pentru piața ambalajelor, pentru aplicații autoadezive și pentru industria mobilierului, a panourilor pe bază de lemn și a tapetului.

Deschiderea de noi piețe cu producție, aprovizionare și servicii la nivel local în regiune este un factor important de succes pentru noi. Acest lucru ne permite să reacționăm rapid, flexibil și creativ la cerințele pieței și ale clienților în orice momente.  Care este viziunea noastră de viitor? În anul 2030, dorim să continuăm să fim sănătoși din punct de vedere financiar și independenți ca o afacere de familie și să profităm de oportunitățile noastre cu agilitate. Intenționăm să fim reprezentați pe toate piețele și zonele economice în crește
Scopul nostru pe termen lung

Viziunea noastră 2030
Suntem o afacere de familie. Astăzi și pentru următoarea generație. Suntem independenți financiar și sănătoși . Suntem atractivi – pentru clienți, angajați și acționari. Profităm cu agilitate de toate oportunitățile. Operăm locuri de producție proprii pe toate piețele în creștere.
AMBIȚIA NOASTRĂ: CELE MAI BUNE LUCRĂRI. LA NIVEL MONDIAL.
Misiunea noastră
Suntem producători de hârtie și rafinători
de materiale în formă de bandă și folosim tehnologie modernă pentru a produce suprafețe funcționale de înaltă calitate.
  • Înțelegem nevoile clienților noștri și cerințele aplicațiilor lor și le implementăm în produsele și serviciile noastre.
  • Fiecare dintre produsele noastre este pentru aplicarea sa cea mai bună soluție pentru client.
  • Produsele noastre servesc clienților noștri ca bază pentru cea mai mare creativitate și libertate posibilă în proiectare functia respectiva.

Principiile noastre directoare„Apreciem clienții noștri”
Pentru clienții noștri suntem un partener previzibil și de încredere: facem ceea ce spunem și spunem ceea ce facem.„Ne trăim valorile respect și onestitate”Ne respectăm și ne prețuim unul pe celălalt și ne putem baza unul pe celălalt.„Salutăm idei noi”Noi provocări ne inspiră. Munca noastră zilnică în companie este modelată de curiozitatea noastră. Vedem noile provocări ca pe o oportunitate de a garanta viitorul afacerii.„Ne concentrăm pe dezvoltarea durabilă”Succesul pe termen lung este mai important pentru noi decât maximizarea profitului pe termen scurt.

Cele mai bune lucrări. La nivel mondial.Dezvoltăm și producem numeroase produse și componente pentru o gamă largă de aplicații și segmente de piață. Un lucru, totuși, unește produsele și serviciile noastre și conectează segmentele noastre individuale de aplicații - o filozofie comună: „Best Performing Papers. Worldwide”.
Aceasta este o promisiune față de clienții noștri și, în același timp, un auto-angajament intern și o motivație și identificare. Clienții noștri pot fi siguri că filosofia noastră a fost implementată în fiecare produs din spatele Grupului Felix Schoeller, de la primul până la ultimul pas de dezvoltare.
„Best Performing Papers. Worldwide” înseamnă pentru noi că oferim clienților noștri din toate unitățile noastre de afaceri cele mai bune lucrări posibile pentru o libertate maximă de proiectare și un succes durabil în afaceri. Filosofia noastră se bazează pe trei principii fundamentale: calitate fără compromisuri, flexibilitate unică și parteneriat adevărat
Hârtia fotografică profesională Felix Schoeller - stancuprint.org
Made on
Tilda