Fabrica de hârtie foto profesională Lomond
LOMOND Trading Ltd este o companie internațională cu sediul în Douglas, Insula Man. Lomond era înființată în 1996 ca o companie de transformare a hârtiei fotografice reale, care vizează piețele din CSI și din Est Europa. Astăzi afacerea companiei cu creștere rapidă se concentrează în principal pe producerea OEM-compatibil de calitate superioară media și cartușe pentru desktop și imprimare digitală în format larg.
Toate produsele companiei sunt marca Lomond. Misiunea inspiratoare a echipei Lomond este de a aduce la consumatorilor cele mai avansate consumabile hightech la prețuri rezonabile. Cei considerați noi exclusivi pune la dispoziție pe scară largă.
Un set complet de Lomond consumabilele includ suporturi, cartușe, profile și aplicații software compatibile cu majoritatea celor digitale dispozitive de imagistică utilizate la birou și acasă.
Calitate superioară a hârtiei Lomond, filme, specialități și cartuşele este asigurată în serii de teste efectuate de profesioniști independenți terți.
Rezultatele testele sunt publicate regulat în fotografie și reviste de imagini digitale. În comparație cu analogii OEM Mass-media Lomond au arătat egal sau depășirea proprietăților.
Prețurile competitive sunt un vehicul puternic pentru conducerea lui Lomond. Noi suntem dincolo de comparație în oferirea de cea mai înaltă calitate la același preț sau aceeași calitate la cel mai mic preț. Gama colecției de consumabile Lomond constă din peste 600 de articole.
Oferim cel mai mult linii complete de hârtie cretata, inclusiv premium cele. Prevederea marketingului oferă companiei grozav avantaj în aducerea pe piață a unor noi tehnologii de ultimă oră materiale cu un an sau mai devreme decât concurenții noștri.
Flexibilitatea companiei în formarea liniilor de produse iar revigorarea garantează împlinirea noastră așteptările clienților. Creșterea capacităților este rezultat al consolidării companiei.
Astăzi Compania nu convertește doar produse din Japonia, SUA, Elveția, Marea Britanie și alte țări ale UE, dar este producând, de asemenea, o serie de cele mai potențiale Produsele Lomond la propriile sale facilități.
Distributie reteaua se extinde si ea.Lomond are depozite în Germania, Slovacia, Finlanda, Ucraina, Rusia și Kazahstan.Facilitățile de conversie sunt situate în apropierea piețelor respective (de exemplu Rusia, Ucraina, Slovacia), și calitatea în garantat de compania principală.
Suporturile universale Lomond, inclusiv hârtiile și foliile din poliester, sunt destinate creării de diverse tipărite produse: documentație de birou, autocolante și etichete, diapozitive, machete etc. Suporturile asigură o bună aderență a tonerului precum și absorbția cernelii. Compatibil atât cu cernelurile pe bază de coloranți, cât și cu cele pigmentare. Lomond media universal este într-adevăr universale și polivalente.
Despre fabrica lomond - stancuprint.org
Made on
Tilda