FESPA Global Print Expo 2022

FESPA Global Print Expo 2022 va avea loc în perioada 31 mai - 3 iunie 2022 la Messe Berlin din Germania. Evenimentul este cea mai importantă expoziție din Europa pentru imprimare serigrafică și digitală, în format mare și imprimare textilă.
Sute de expozanți își vor prezenta cele mai recente inovații și lansări de produse în grafică, decor, ambalaje, aplicații industriale și textile. Expoziția se va desfășura pe 8 săli.

Caracteristicile programate includ:
  • Printeriors 2022 – acesta va fi al șaselea an când are loc această caracteristică. Acesta va reuni comunitatea globală de imprimare pentru a sărbători și a prezenta cele mai noi știri în decorațiuni interioare.
  • World Wrap Masters Europe 2022 și World Wrap Masters Final 2022 – această funcție va include ateliere de formare, demonstrații ale experților din industrie și competiții
  • Mai multe caracteristici vor fi confirmate și anunțate în pregătirea evenimentului.
Vizitatorii expoziției vor putea să împărtășească cunoștințele, să exploreze noi tendințe, să investească în noi utilaje sau consumabile și să descopere cele mai recente inovații care aduc culoarea la viață! FESPA Global Print Expo 2022 va fi amplasat împreună cu European Signage Expo 2022, cea mai importantă expoziție dedicată comunicațiilor vizuale și non-tipărite din Europa, expozanții prezentând cele mai noi soluții de semnalizare.
FESPA Global Print Expo 2022 - stancuprint.org
Made on
Tilda