Pionierul hârtiei Tecco este astăzi un jucător global care operează la nivel mondial în industria hârtiei.
Colaborările cu companii cunoscute, stabilirea de norme și standarde și multe altele au dus la primirea în cel mai vechi și mai faimos club foto din lume, Royal Photographic Society (RPS). Astăzi, Tecco este văzută drept lider în inovație și creator de tendințe, pentru hârtie foto, artă plastică și documentare.
1980 – 1982
Fondarea Tecco de către Werner Braun și Karl-Josef Frings în Köln Vânzări regionale de hârtie și consumabile pentru industria tipografică
Produse în anul înființării:

T … Sisteme de imprimare text
E … Hârtii electrostatice C … Hârtii carbon C … Consumabile chimiotehnice O … Offsetinks

1982 – 1987

Mutarea sediului companiei la Bergisch Gladbach, oferind mai mult spațiu de birou și de depozitare Cooperare la nivel european cu Heidelberger Druckmaschinen Produse de bază: plăci de hârtie Tecco direct-image Chimie offset Tecco Produse offset Tecco TeccoStat di-plate imager Plăci metalice AluTec și filme mate cu laser Prezentarea Tecco la spectacole naționale (Orgatechnik).

1988 – 1991

Mutarea și extinderea sediului la Köln Creșterea capacităților de birouri și depozitare Creșterea afacerilor internaționale cu livrările offset Tecco Introducerea rulourilor și a cernelurilor master pentru copiatoare digitale Înregistrarea internațională a mărcii „TECCO”

1992 – 1996

Instalarea echipamentului de conversie pentru fabricarea suporturilor pe bază de hârtie și poliester la Bergisch Gladbach Introducerea primei „hârtii cu jet de cerneală mediaware CM 50, 90 g, rezoluție medie, potrivită pentru imprimante de birou până la 180/360 dpi rezoluție Înregistrarea internațională a mărcii „mediaware” Introducerea/formarea unui sortiment complet de multe produse noi cu jet de cerneală în role și plotter Perioada de începere a afacerii YIP/OEM Creșterea instalațiilor de producție la Bergisch Gladbach; extinderea spațiului de depozitare 1997 Introducerea primei hârtie de verificare BEST: BEST Colorproof 100 Matt Extinderea în continuare a spațiului de depozitare la Bergisch Gladbach.

1998 – 2000

Extinderea în continuare a spațiului de depozitare și a instalațiilor de producție Investiție și instalare de noi echipamente de conversie (rebobinători și tăietori) Introducerea sortimentului mediaware Color Laser Participarea la târguri internaționale (Photokina 1998 și Drupa 2000) Înființarea și focalizarea clară pe business-ul canalului Numirea distribuitori pe toate cele 5 continente.

2001 – 2004

Extinderea ulterioară a halelor noastre de producție Extinderea capacităților de producție cu un tăietor/rebobinator de 2 m cu presă Flexo integrată pentru imprimare pe spate individuală simultană pentru creșterea în continuare a afacerii YIP/OEM Instalarea de noi rebobinări semi-automate Extindere ulterioară a spațiului de depozitare la total 6 hale. Creșterea personalului de vânzări pentru piața germană Tecco devine certificat DIN EN ISO 9001:2000 Participare la Photokina 2004 Retragerea fondatorilor companiei Karl-Josef Frings și Werner Braun; Alfred Harder, Thomas Dyckerhoff și Markus Frings au fost numiți să devină directori generali.

2005 – 2007

Instalarea primului rebobinator complet automat Investiții pentru creșterea productivității echipamentelor de conversie existente Participarea la Photokina 2006 Accent pe relații publice naționale Creșterea personalului de vânzări pentru piețele EMEA 2008Instalarea celei de-a 2-a bobinatoare complet automate (programată pentru toamna 2008) Extinderea spațiului de depozitare (sala 7) Introducerea suporturilor pentru imprimantele Eco-/Mild Solvent Rebranding-ul „mediaware” în „TECCO:PAPER” Accent pe relații publice internaționale Schimbarea numelui companiei în „Tecco GmbH” (noul logo al companiei include „hârtia vie”).

2009

Investiții în noi echipamente de conversie de ultimă generație (de exemplu, mașină de tăiat miez complet automată și sistem special de etichetare pentru clienții noștri YIP/OEM) Tecco obține certificări de mediu CoC (lanț de custodie) pentru FSC® și PEFC Din 2009 disponibil: certificat PEFC și FSC TECCO:PAPER PHOTO, TECCO:PAPER PHOTO și TECCO:PAPER LASER suporturi de imprimare 2010TECCO:PHOTO sunt certificate de către institutul independent Wilhelm Imaging Research (WIR). Certificarea WIR confirmă că hârtiile Tecco îndeplinesc cele mai înalte standarde de rezistență la lumină și rezistență la îmbătrânire în combinație cu cernelurile originale Epson, Canon și HP. 2011 Managementul calității certificat Tecco devine certificat DIN EN ISO 9001:2008. Investiții noi Investiții semnificative în echipamentele de conversie pentru a menține și îmbunătăți abilitățile personalizate de imprimare inversă, în special pentru imprimarea în spate cu jet de cerneală, laser și alte substraturi și suporturi.

2012

Participare la târguri internaționale

• Drupa – cea mai mare expoziție de echipamente de imprimare din lume 3.-16.05.2012 la Düsseldorf

• Photokina – cel mai mare târg comercial din lume pentru industria fotografică și imagistică 18. – 23.09.2012 la Köln

• Salon de la Photo – cel mai important târg de fotografie din Franța 8.-12.11.2012 la Paris

TECCO:PAPER DryLab

În mai 2012 la Drupa TECCO a prezentat noua gamă de produse TECCO:PAPER DRYLAB. Hârtiile TECCO:PAPER DryLab sunt special dezvoltate pentru minilaboratoarele cu jet de cerneală, fără chimie, compatibile cu DryLabs de la NORITSU, FUJI și EPSON.

Hârtia profesională Tecco germania - stancuprint.org
Made on
Tilda