Hârtie de artă plastică și hârtie foto, care este diferența?
Imprimarea artistică este termenul folosit adesea pentru a se referi la fotografiile profesionale care sunt imprimate pe hârtie de foarte înaltă calitate. Această denumire, care nu este deloc o etichetă, îndeplinește anumite criterii de calitate, în special în ceea ce privește hârtia, care sunt căutate de mulți fotografi și tipografi.

Profesioniști atrași de hârtia de artă plastică.

Diferența dintre hârtia artistică și hârtia foto normală constă în compoziția hârtiei în sine. De fapt, fibrele naturale (de obicei bumbac sau alfa celuloză) trebuie incluse în compoziția hârtiei de artă plastică. Hârtia nu este albită artificial cu clor, asigurându-se astfel că fotografiile rezista testului timpului. Un atu major în sfera fotografiei de artă!
Hârtia foto obișnuită răspunde nevoilor anumitor utilizatori atunci când vine vorba de imprimarea fotografiilor pentru a fi vizualizate ocazional, în timp ce hârtia de artă plastică se va asigura că imaginile sunt prezentate în cea mai bună lumină și oferă performanțe bune atunci când expun printuri.
Hârtie de artă plastică: imprimeuri care sunt făcute pentru a rezista

Deoarece hârtia artistică este destinată tipăririi fotografiilor de înaltă calitate, calitatea acesteia trebuie să fie ideală pentru primirea de cerneluri și pigmenți. Compoziția stratului de suprafață trebuie să permită cernelii să adere bine în timp, oferind în același timp un pH neutru pentru a se asigura că hârtia rezista și testul timpului.
În cele din urmă, o hârtie de artă plastică vă va permite să accentuați compoziția imaginii, oferind în același timp suportul ideal pentru culori intense și contraste marcate, permițând totodată o gamă largă de tonuri de gri.
Când imprimați fotografiile profesionale, nu ezitați să contactați imprimanta principală de la laboratorul dumneavoastră certificat Canson® Infinity . El vă va putea ajuta să faceți cea mai bună alegere atunci când alegeți o hârtie care este capabilă să vă prezinte munca în cea mai bună lumină.
Diferenta dintre hartia fotografica de arta fina si hartia foto standard de poze normale- stancuprint.org
Made on
Tilda