Importanța imaginilor digitale trimise spre imprimare în laboratorul nostru analog.
Clienții trebuie să rețină un aspect foarte important, dacă nu salvează imaginile digitale în Megapixeli exact așa cum au fost trase cu telefonul mobil, acestea pot cauza prințuri neclare, culori total greșite conform cu orginilalul , șterse etc. De aceea vă rugăm să lăsați fișierele digitale din telefonul mobil, exact așa cum au fost salvate când ați realizată POZELE.
Astăzi cu TEHNOLOGIA PROFESIONALĂ, orice telefon mobil poate creea imagini extraordinar de care în detalii, culoare, lumină, contrast, etc. Partea greșită pe care o fac oameni atunci când vor să printate POZELE , aceștia le salvează după Instagram, Facebook, etc . Ceea ce este total greșit deoare ce, este foarte important să avem un fișier digital ( POZĂ ) naturală exact cum a fost trasă cu telefonul mobil. Gândiți-vă totuși ca un Iphone sau Ultimul model de Samsung, Huawei, Oppo etc pot avea camere foto extrem de bună profesionale , unde acestea pot avea rezoluții ultra înalte de la 3 megapixeli și pot ajunge maxim și până la 20 de megapixeli poate mai mult.
Important este în căzul în care dorim să ne scoatem POZELE la printare pe hârtie foto adevărată, este bine să ne gândim cu mult înainte de a partaja o POZĂ pe rețelele de socializare sau să le partajăm prietenilor părinților pe WhatSapp cum face toataă lumea de altfel. Sunt multe cazuri în care oameni merg la diferite evenimente din viața acestora sau în vacanțe.... Ei bine atunci oameni realizează POZE foarte bune cum ar fi cele de la o nuntă de exemplu, acele imagini arată foarte bine mai ales dacă există o locație RETRO, sau MODERNĂ, LUXURY ceva frumos de altfel. Doamnele domnișoarele arată foarte sexy în rochii de seară sau scurte după plac, au multă culoare de la crem, albastru,rosu,verde și lista poate continua.
Deci gândiți-vă că acolo vom avea multă culoare, plus și locația în sine mai ales dacă mergem vara a aceste evenimente... Ar fi și păcat zicem noi să nu scoateți cele mai bune POZE de la evenimentele unde veți merge ca și invitați etc... Concluzia este una foarte simplă indiferet de ce POZE, POZA veți realiza cu telefonul dumneavoastră mobil, important este să vă gândiți înainte de a partaja POZELE în alte părți, și dacă veți dori să le imprimați pe hârtie fotografică reală. Astăzi se pot imprima POZE de pe telefon, direct prin cele trei aplicații cunoscute WhatSapp, Telegram, Signal la calitate maximă. Pentru alte tutoriale vă rugăm să consultați secțiunea nostră BLOG din site.
Calitatea unui fișier digital dintr-un telefon mobil - stancuprint.org
Made on
Tilda