Integrarea imprimării industriale 2022
Prima ediție a conferinței Industrial Print Integration marchează revenirea mult așteptată a întâlnirilor din industria fizică. Organizat de European Specialist Printing Manufacturers Association (ESMA), evenimentul are loc în perioada 18-19 mai 2022 la Crowne Plaza Düsseldorf-Neuss.
Reprezentanții tuturor sectoarelor industriale sunt bineveniți să învețe și să discute ce pot însemna ecranul, jet de cerneală și alte tehnologii de imprimare pentru procesele de producție de astăzi și de mâine.

IPI 2022 include un total de 50 de prezentări pe parcursul a două zile pe piste paralele. În fiecare dimineață, conferința se deschide cu discursuri principale inspiratoare care arată potențialul tipăririi în aplicațiile moderne de pe piață. Stijn Gillissen de la Henkel va prezenta cele mai recente soluții inteligente activate de electronicele tipărite . Dr. Yinghuan Kuang de la centrul de cercetare Imec va vorbi despre designul acoperirii cu perovskit pentru celulele solare și extinderea acestuia în industrie. Două note-cheie, susținute de Kuka și FPT Robotik, vor evidenția integrarea dintre acestearobotică, imprimare și fabricație aditivă .
Conferința specială este dedicată proiectului Paperonics . Între 2019 și 2021, 40 de centre de cercetare și companii europene au investigat viitorul tipăririi eficiente, accesibile și durabile a componentelor electronice direct pe hârtie și materiale plastice. În cadrul IPI, aceștia vor prezenta rezultatele proiectului și vor demonstra primele mostre, inclusiv etichete RFID pentru e-logistică, senzori pentru ambalaje inviolabile și indicatori de prag de temperatură.
Pe lângă discuțiile tehnice la nivel înalt, IPI găzduiește o arenă de rețea de 50 de standuri de masă , inclusiv 3M, Adphos, Agfa, Arcolor, BASF, Cadis, ChemStream, Covestro, CST, Dataphysics, DICO Electronic, Encres Dubuit, Dr. Hönle, Epta, Fraunhofer IFAM, Fraunhofer IPA, Fujifilm Ink Solutions, Fujifilm Integrated Inkjet Solutions, Global Graphics, Global Inkjet Systems, Grünig, Hasselt University, Heraeus, i4inkjet, ImageXpert, Industrial Print Solutions, Integration Technology, Kao Chimigraf, KNF, Kronos, Lambda , Marabu, Meteor Inkjet, Momentive, Notion Systems, Nur Ink, Pall, Phoseon, Quantica, RISE, Saati, Sefar, Seiko, Siegwerk, SignTronic, SPS Technoscreen, Stuttgart Media University, Sun Chemical, Thieme și Trijet.
Conferința de două zile va oferi transfer de cunoștințe de nivel tehnic diferit și va deveni punctul central între cercetare și afaceri, inovatori, furnizori, integratori, mărci și utilizatori finali care doresc să se uite la pașii viitori în imprimarea industrială. Conferința va fi completată cu o expoziție de masă – un cadru dovedit pentru oportunități de educație, interacțiune, creare de rețele și parteneriat.
Integrarea imprimării foto industriale 2022- stancuprint.org
Made on
Tilda