Descoperiți o lume a posibilităților nesfârșite de imprimare la
ISA INTERNAȚIONAL SIGN EXPO 2022 Standul 1917 4-6 mai 2022 în Atlanta, Georgia
Vă mulțumim pentru că v-ați exprimat interesul față de portofoliul nostru de produse grafice pentru afișaj în format mare. Abia așteptăm să ne vedem la standul nostru și să vă arătăm:
Seria de imprimante Colorado - bucurați-vă de o demonstrație a imprimantei Colorado 1650 la ISA Sign Expo și vedeți cum tehnologia sa unică FLXfinish, lucioasă sau mat, poate transforma aplicații precum: postere, tapet sau bannere în lucrări premium cu marjă ridicată. Seria de imprimante Colorado va reduce nevoia de laminare, va reduce timpul de realizare a lucrărilor, va reduce nevoia de a lungul timpului și va extinde gama de aplicații!
Seria de imprimante inovatoare Arizona 2300- produceți o gamă foarte largă de aplicații, de la iluminate din spate frumoase până la imprimeuri texturate atrăgătoare și tot ce se află între ele, atât pe substraturi rigide, cât și pe suporturi rulante. Seria de imprimante Arizona 2300 care include tehnologia FLOW vă permite nu numai să produceți o gamă excepțional de largă de aplicații, ci și să îmbunătățiți productivitatea prin eliminarea necesității de a lipi și de a masca suprafața mesei pentru majoritatea lucrărilor. Un set suplimentar de știfturi de înregistrare în partea dreaptă permite o producție rapidă și ușoară de lucru și rotație pentru lucru precis pe două fețe.
DGI FH-3204 - demonstrație a imprimantei premiate FH-3204 cu sublimare hibridă care oferă furnizorilor de servicii de imprimare o soluție de imprimare cu sublimare cu vopsea de 10 pi de volum mediu extrem de productivă și accesibilă. Cu flexibilitatea de a imprima fie prin transfer de hârtie, fie direct pe țesătură, cerneluri fluorescente opționale, piese industriale și capete de imprimare durabile Kyocera, vă puteți intensifica producția de steaguri, semnalizare iluminată din spate, semnalizare iluminată frontal, fundaluri, bannere, expoziții comerciale. display-uri și alte aplicații profitabile de semnalizare soft.
Cutter digital Colex Sharpcut - un singur dispozitiv de tăiere, posibilități nelimitate, ajutându-vă să reduceți costurile și timpii de livrare pentru aplicațiile de imprimare de scurtă durată. Demonstrați cutterul Colex în standul nostru și vedeți cum acesta permite noi posibilități de aplicare cu marje de profit ridicate și noi fluxuri de venituri.
Made on
Tilda