Jetul De Cerneală De Mare Viteză Cu Alimentare Prin Rolă Oferă
Oportunități Pe Toate Segmentele De Imprimare
Imprimarea digitală este o tehnologie care a dus la o schimbare transformatoare a industriei. De la introducerea imprimării digitale, furnizorii din toate segmentele de imprimare au adoptat-o pentru a imprima tiraje mai scurte, a valorifica imprimarea cu date variabile, accelerarea timpilor de execuție și dezvoltarea de noi produse de imprimare. Un tip de imprimare digitală tehnologie de presă digitală care continuă să câștige utilizatori și prezintă oportunități profitabile în toate segmentele este presele cu jet de cerneală de mare viteză, cu alimentare pe role. Scopul acestui raport este de a oferi furnizorilor de servicii de imprimare o imagine exactă a oportunităților și capacități ale sistemelor cu jet de cerneală actuale și să corecteze concepțiile greșite comune pe care le au profesioniștii din domeniul tipografiei pe care le au tipografii despre jetul de cerneală.
INKJET: FUNDAL ȘI PROMISIUNE
Imprimarea cu jet de cerneală a debutat în anii 1950, dar a devenit cu adevărat cunoscută la sfârșitul anilor 1970, când imprimantele capabile să reproducă imagini vizuale au fost introduse de o mână de echipamente importante. producători. Imprimarea color, precum și îmbunătățirile aduse capetelor de imprimare și calității imprimării au apărut în anii 1980. Pentru industria comunicațiilor grafice, jetul de cerneală a început ca o metodă de marcare înainte de de a fi introdusă pentru imprimarea de producție în anii 1990. Prin perfecționarea capetelor de imprimare, a cernelurilor, viteza de calcul și echipamentele, jetul de cerneală este utilizat astăzi în moduri diverse într-o gamă largă de domenii de aplicare. Dezvoltarea continuă a produselor cu jet de cerneală a dus la îmbunătățiri și perfecționări continue în ceea ce privește viteza de imprimare, calitatea producției, diversitatea substraturilor și competitivitatea în comparație cu alte tehnologii digitale și digitale. chiar și la cele analogice.
Un avantaj cheie al dispozitivelor cu jet de cerneală față de cele cu toner este că oferă un proces de imprimare mai simplu, care poate funcționa la volume mai mari pentru perioade mai lungi și este capabil să ofere o calitate mai bună a imprimării. Alte tipuri de imprimante cu jet de cerneală avantaje includ viteze de producție mai mari, capacitatea de a imprima pe o mare varietate de stocuri și o suprafață imprimată mai capabilă să reziste mai bine la rigorile unor sisteme de finisare complicate. Ușurința de utilizare și natura digitală a jetului de cerneală de producție sunt, de asemenea, foarte avantajoase pentru a aborda uneia dintre cele mai presante probleme din industriile de tipărire și ambalare. În aproape toate segment, lipsa forței de muncă calificate a pus tipografiile și transformatorii în dificultate, în timp ce pandemia a exacerbat îngrijorarea existentă legată de operatorii de presă care îmbătrânesc și părăsesc industria. Pe lângă faptul că este o tehnologie atractivă pentru lucrătorii mai tineri, jetul de cerneală cu alimentare continuă oferă economii de forță de muncă în prepress, imprimare și finisare.
ROLUL ECRANULUI ÎN JETUL DE CERNEALĂ
SCREEN Americas, o parte a grupului SCREEN Graphics Solutions, oferă o gamă largă de soluții de imprimare cu cerneală. soluții de produse pentru satisfacerea nevoilor tuturor segmentelor de comunicare grafică și posedă un accent puternic pe soluțiile cu jet de cerneală concepute pentru producția de imprimare. Portofoliul de produse cu jet de cerneală al companiei de soluții cu jet de cerneală include imprimantele și presele sale Truepress. Soluțiile cu jet de cerneală SCREEN răspund diverselor nevoi ale industriei tipografice și se adresează tipăriturilor comerciale, editării de cărți, publicității directe, ambalajelor, etichete, precum și anumite aplicații de afișaj și semnalizare în format mare.
SCREEN are o lungă istorie în slujba industriei artelor grafice, care datează din 1868, odată cu lansarea companiei fondarea Imprimeriei Ishida Kyokuzan din Kyoto, Japonia. În cele din urmă, compania de tipărire a obținut brevete pentru "Filmul transparent tipografic pentru transfer litografic" și o metodă de gravură pe ecrane de sticlă pentru reproducerea fotografică, ceea ce a dus la înființarea companiei Dainippon SCREEN Mfg Co. Co., Ltd. În timp ce SCREEN a evoluat în ultimii peste 150 de ani, rădăcinile sale în tipărirea și tehnologia de prepress aduc o perspectivă unică preselor sale cu jet de cerneală. SCREEN, în calitate de dezvoltator și producător de sisteme cu jet de cerneală de mare viteză, are mai mult de un deceniu de experiență, de la prezentarea în 2006 a primului sistem Screen Truepress Jet520 de la Screen Truepress Jet520
Vorbind Despre Jetul De Cerneală Definirea Termenilor
Pentru cei care încep să utilizeze tehnologiile cu jet de cerneală, este important să cunoască unii termeni comuni poate duce la decizii de cumpărare mai informate și mai eficiente. Iată o listă de termeni cheie:
Binare:
Se referă la un cap de imprimare care poate produce picături de o singură dimensiune.
DPI: Se referă la rezoluția de imprimare. Cu cât este mai mare numărul de puncte pe
inch, cu atât mai mare este rezoluția.
Dimensiunea picăturii: Pe majoritatea dispozitivelor cu jet de cerneală,
dimensiunea picăturilor variază între 2 și 80 de picolitri, în funcție de aplicație.
Timp de uscare: Timpul necesar prin evaporare, o sistem de uscare sau de întărire înainte ca imprimarea să poată fi manipulată în mod normal.
Rapiditate: Cunoscută și sub numele de aderență, această se referă la capacitatea cernelii de a rămâne pe pe substrat în condiții precum frecare și abraziune.
În scara de gri: Se referă la capacitatea unui cap de imprimare de a produce o varietate de picături dimensiuni, îmbunătățind astfel tonalitatea, detaliile capacitatea de detaliere și gama de culori.
Sistem de cerneală: În toate segmentele de imprimare,
există numeroase tipuri de cerneală. Pentru aplicații comerciale, cernelurile pe bază de apă sunt cele mai frecvente.
Duză: Deschiderea prin care cerneala este expulzată din capul de imprimare.

Piezoelectric: Un proces prin care un cristal este excitat cu ajutorul energiei electrice curent electric, ceea ce îl face să vibreze. Într-un cap de imprimare cu jet de cerneală, această vibrație creează presiunea necesară pentru a ejecta cerneala picătura de cerneală.
Cap de imprimare: Componenta unui dispozitiv cu jet de cerneală în care cerneala este pulverizată prin intermediul unei due și pe substrat.
Debit: Cantitatea de documente tipărite materiale care pot fi produse într-un set perioadă de timp. Adesea descrisă ca X picioare pe minut sau pe oră, sau X coli pe minut sau oră.
Oportunitatea De Imprimare Comercială Cu Jet De Cerneală
Extinderea tehnologiei cu jet de cerneală în industrii mai largi de arte grafice a adus schimbări care au transformat afacerile și au generat oportunități pentru cei care doresc să le valorifice. Apariția imprimării cu jet de cerneală de calitate, în culori întregi a afectat mai întâi puternic grafica de afișare segmentul de afișare, unde se folosesc materiale mai scurte și mai specializate. și mai specializate erau obișnuite. De atunci, beneficiile jetului de cerneală s-au extins în toate segmentele de imprimare, inclusiv în domeniul ambalajelor, confecții și tipărirea industrială, precum și în domeniul sectorul de imprimare comercială.
Pentru imprimantele comerciale, oportunitatea jet de cerneală este definită de avantajele comune ale imprimării digitale color, personalizare, timp de nefuncționare limitat sau inexistent între două lucrări și capacitatea de a produce tiraje scurte. din punct de vedere economic. Prin utilizarea jetului de cerneală ca platformă tehnologică de imprimare și prin utilizarea cernelurilor care sunt special formulate, tipografiile comerciale sunt capabile să producă lucrări de calitate offset pe materiale pe care clienții lor preferatele clienților lor și, în același timp, să se adapteze la abordările de marketing mai granulare care se regăsesc în piața actuală.
Avantajele tehnologiei cu jet de cerneală pentru imprimantele comerciale Tehnologia cu jet de cerneală oferă operațiunilor de tipărire comercială o mare flexibilitate de producție și multe alte beneficii. Având în vedere capacitățile preselor cu jet de cerneală de astăzi, tipografiile comerciale pot utiliza aceste tehnologii pentru abordări de tipărire mai scurte, mai bine direcționate și chiar individualizate, și să facă acest lucru la viteze productive.
Oportunități de aplicații pentru imprimarea comercială cu jet de cerneală Pentru segmentul de tipărire comercială, soluțiile cu jet de cerneală de mare viteză oferă o producție fiabilă, o mare culoare și termenele de execuție rapide pe care le așteaptă clienții de imprimare. Imprimantele de tip web și de tip sheetfed oferă numeroase opțiuni și o mare flexibilitate în alimentarea cu echipamente de finisare existente. Principalele tipuri de imprimare comercială cu jet de cerneală care beneficiază de jet de cerneală de producție includ:
Publicare. Noi oportunități unele care nu erau posibile până acum - pentru publicațiile de înaltă calitate și tipărirea de cărți digitale pot fi realizate cu ajutorul preselor cu jet de cerneală cu alimentare continuă. Imprimantele de mare viteză de astăzi cu jet de cerneală de mare viteză profită din plin de avantajele oferite de imprimarea digitală, cuplate cu date variabile și opțiuni largi de stocuri
Direct Mail. Publicitatea directă este o afacere cu întoarcere rapidă, iar imprimarea cu jet de cerneală de mare viteză răspunde la cererea de personalizare, de colorare integrală, de date variabile și de alte abordări. Versiuni, pentru exemplu, poate personaliza corespondența directă în numeroase moduri, oferind o personalizare din ce în ce mai mare a și eficiente campanii
Tranzacțional. Jetul de cerneală de mare viteză schimbă aspectul documentelor tranzacționale cum ar fi declarațiile lunare și facturile, creând oportunități pentru a crește implicarea și direcționarea mai eficientă a mesajelor care utilizează "spațiul alb" și utilizarea culorilor.
Miturile despre jetul de cerneală: Imprimante comerciale
Pentru unii, ideea de producție de imprimare cu jet de cerneală aduce percepții și presupuneri care sunt în același timp învechite și depășite. Cu toate acestea, adevărul de astăzi este foarte diferit. Lista de mai jos prezintă concepțiile greșite comune despre jetul de cerneală, apoi le respinge și le actualizează.
Concepție greșită: Calitatea imprimării nu este suficient de bună.
Calitatea imprimării cu jet de cerneală a evoluat mult de la începuturile sale, iar acum este capabilă să imprime în offset. chiar și fotografică calitate care îi va mulțumi pe cei mai pretențioși clienți de imprimare. Pentru exemplu, sistemele Truepress de la SCREEN oferă o rezoluție de 1.200 dpi, cu dimensiuni ale picăturii de până la mici, de până la 2-picolitri. Capetele de imprimare cu picătură variabilă și seturile de cerneală extinse oferă un spațiu de culoare care îndeplinește sau depășește așteptările CMYK offset.
Concepție greșită: Opțiunile de acțiuni sunt foarte limitate.
Inovațiile în materie de substraturi și cerneluri permit preselor cu jet de cerneală să tipărească la un randament de înaltă calitate pe o o mare varietate de materiale acoperite și necoapte. A dispărut nevoia de hârtii cu strat special de acoperire. Mai mult, jetul de cerneală poate fi utilizat acum alături de offset pentru a produce produse pe același suport cu aspect vizual și senzație corespunzătoare.
Concepție greșită: Cernelurile cu jet de cerneală sunt prea scumpe.
Prea scumpe? Nu. Scumpe? Da. Dar, în comparație cu cernelurile offset, cernelurile cu jet de cerneală sunt foarte eficiente și ușor de controlat - iar procesul în sine înseamnă că volumele de material și cerneală sunt nu sunt necesare pentru a aduce presa în registru, până la culoare sau până la viteză.
Concepție greșită: Jet de cerneală nu se poate adapta la volumele noastre.
La unele afirmații se răspunde cel mai bine cu o întrebare. În acest caz, întrebarea este "ce sunt volumele dumneavoastră?" Natura tipăririi comerciale s-a schimbat și este caracterizată de mai multe lucrări de lungime mai mică. Cu viteze de imprimare de peste 700 de metri pe minut, imprimantele cu jet de cerneală de astăzi actuale ating volumele necesare pentru majoritatea lucrărilor.
Jetul De Cerneală De Mare Viteză Cu Alimentare Prin Rolă - stancuprint.org
Made on
Tilda