Șase motive pentru care ar trebui să vă imprimați fotografiile din telefonul mobil.
Are o importanța acest subiect, deoarece ne privește pe toți. La un moment dat vom rămâne fară telefon, și unde ar fi relevanța dacă vom rămâne fară pozele prferate?, de ce ne-am mai chinuit să le realizăm atunci. În acest mic tutorial o să vă dați seama de importanța subiect delicat.
1. Pentru a vă îmbunătăți fotografia
Imprimarea lucrării dvs poate fi o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți abilitățile. Văzând imaginile ca o imprimare fizică în loc de pe un ecran iluminat din spate va ajuta să iasă în evidență defectele pe care altfel nu le-ați observat, cum ar fi expunerea slabă sau compoziția slabă. Învățând să descoperiți aceste lucruri vă va ajuta să vă îmbunătățiți atunci când faceți fotografii în viitor, făcându-vă mai conștient de ce să aveți în vedere.
2. Pentru a da viață fotografiilor tale
Odată cu popularitatea în plină expansiune a rețelelor sociale, a telefoanelor inteligente și a tabletelor, acum vizualizăm fotografii la o scară mult mai mică și pentru un interval de timp mult mai mic. Dar ce rost are să faci o fotografie frumoasă de 20 de megapixeli, doar pentru a o vedea pe un ecran de 6 inchi pentru un moment trecător?

Atunci când o imagine este imprimată, în special la scară mare, poate avea un impact de durată și poate aduce atmosferă într-o cameră. Orice fotograf care și-a tipărit lucrarea va înțelege bucuria de a vedea o imagine prinde viață pe hârtie, un sentiment care bate de fiecare dată când o vedeți pe un ecran. Subiectul din fotografia ta a fost un obiect fizic, așa că de ce să nu completezi cercul transformându-l într-o piesă de artă tangibilă în loc de un set de pixeli.
3. Pentru a crea venituri
Imprimarea fotografiilor poate fi o modalitate excelentă de a câștiga niște bani în plus. Fie că vindeți piese de artă în ediție limitată sau oferiți clienților dvs. un pachet de imprimare alături de fișierele lor digitale, poate fi această notă personală care vă face să vă remarcați. Există multe laboratoare de imprimare fantastice astăzi, care oferă rezultate rapide și de înaltă calitate. Alternativ, să o faceți singur este o investiție excelentă, deoarece vă oferă control deplin asupra rezultatului final, asigurându-vă că fotografiile arată exact așa cum v-ați imaginat.
4. Pentru a vă îmbunătăți abilitățile de editare și retușare
După o ședință foto, este o practică obișnuită să restrângi cele mai bune imagini pentru editare. Producerea de printuri ale lucrării dvs. vă va obliga să restrângeți opțiunile și mai mult, selectând doar imaginile cele mai puternice care merită transformate în imprimeuri. Recunoașterea care dintre fotografiile tale sunt cele mai bune și care nu sunt, este o abilitate cu adevărat importantă. Vă va ajuta să produceți cel mai bun portofoliu posibil și să vă îmbunătățiți munca pe termen lung.

Imprimarea vă poate ajuta, de asemenea, să identificați zonele care necesită mai mult sau mai puțin post-procesare. După ce te uiți la o fotografie ore în șir, poate fi foarte ușor să treci cu vederea detaliile și chiar să exagerezi cu editarea. Vederea unui imprimeu vă va ajuta să identificați lucruri pe care este posibil să le fi ratat, cum ar fi tonuri de culoare, moliciune, retușuri slabe și detalii care distrag atenția - cum ar fi un păr rătăcit sau un obiect în fundal - care ar putea fi îndepărtate cu ușurință.
5. Pentru a crea ceva fizic într-o lume digitală
Keypoint Intelligence a estimat că 1,44 de trilioane de fotografii vor fi făcute în 2021. Câte dintre acestea crezi că vor fi tipărite și câte se vor pierde într-un număr imens de fotografii?

Fie că este vorba de o fotografie a familiei tale sau de un peisaj atent compus, mulți dintre noi avem obiceiul de a face o fotografie, de a o distribui pe rețelele de socializare, apoi de a o lăsa să stea pe un hard disk sau pe telefonul mobil. În era camerelor digitale în care putem face mii de imagini într-o singură ședință, spre deosebire de un număr limitat de expuneri, ar fi cu siguranță impractic să imprimăm fiecare imagine. Dar dacă nu imprimați nimic, cine știe la ce va fi de privit în viitor. În cazul unei defecțiuni a hard diskului, veți avea vreo dovadă a timpului și a efortului depus în crearea fotografiilor dvs.? . Folosind cerneluri și hârtie de arhivă, cum ar fi cele din gama Fine Art a Lomond, puteți crea printuri care vor dura peste 80 de ani.
6. Să fii mândru de tine și să-i inspiri pe alții
Cantitatea de timp, efort și gândire care pot intra într-o singură fotografie sunt adesea neapreciate. Ore, chiar și zile, pot fi petrecute creând o imagine atunci când luați în considerare întregul proces, de la concept, până la fotografiere, până la editare. Deci de ce să nu arăți lumii ceea ce ai creat? Imprimați-l și așezați-l în jurul casei dvs., faceți-l cadou unui membru al familiei sau pregătiți o expoziție sau o carte, astfel încât ceilalți să aibă șansa de a vă admira munca și de a fi inspirați.
De ce trebuie sa ne printam imaginile digitale - stancuprint.org
Made on
Tilda