Oportunități de creștere în format larg
Prevederea oportunităților de creștere pentru aplicațiile tipărite pe dispozitive de imprimare în format mare este dificilă. Există multe oportunități pentru organizațiile care doresc să adauge capacități de imprimare în format lat sau să să extindă ofertele actuale de aplicații. Un avantaj major al dispozitivelor de imprimare în format lat este gama largă de aplicații pe care le pot imprima. Imprimantele de format lat de astăzi pot produce o gamă impresionantă de aplicații, de la semnalizare și afișaj grafică, la decorarea îmbrăcămintei/decorarea hainelor și la aplicații funcționale/industriale. Sondajele efectuate de NAPCO Research privind oportunitățile în domeniul imprimării în format lat indică, de obicei, optimism. Pentru exemplu, într-un sondaj recent, 87% dintre respondenți au declarat că sunt optimiști în ceea ce privește perspectivele în domeniul imprimării în format lat.

Furnizori De Servicii De Format Mare Demonstrează Rezitenața
Pe măsură ce pandemia COVID-19 a schimbat peisajul oportunităților, mulți furnizori cu capacități de format larg capacități de tipărire pe mare format au folosit echipamente pentru a produce noi aplicații. De exemplu, companiile cu imprimante de format lat au produs materiale legate de pandemie, de la echipamente de protecție personală (PPE), la grafică de distanțare socială, la indicatoare de promovare a schimbărilor în servicii (de exemplu, "We're Open for la pachet", "Livrare la domiciliu" și altele). În această perioadă, tehnologiile de imprimare și tăiere digitală și-au demonstrat adevăratele beneficii, permițând furnizorilor să creeze aceste noi produse și să satisfacă noile cerințe ale clienților. NAPCO Research urmărește condițiile și oportunitățile de afaceri în toate segmentele de aplicații de imprimare, inclusiv semnalizare și afișaj, decorare de îmbrăcăminte și aplicații industriale.
Semne Și Afișaje Grafice Largi Oportunități Pentru Comunicări Esențiale
Semnele și afișajele grafice sunt aplicații cheie tipărite pe dispozitive de tipărire în format mare. În timp ce bannerele, posterele și panourile sunt aplicațiile dominante în acest segment, există multe alte produse unice și interesante de format lat, cu o cerere în creștere. Un studiu recent al NAPCO Research sondaj recent al cititorilor Wide-Format Impressions (WFI) evidențiază oportunitățile de creștere în multe aplicații grafice și de semnalizare. După cum se arată în figura 1, peste jumătate dintrerespondenți au indicat că cererea pentru nouă din cele 14 aplicații testate era în creștere. În general, respondenții au raportat că toate aplicațiile enumerate erau în creștere sau se mențineau stabile în loc să fie în scădere.
Atunci când au fost rugați, în cadrul unei întrebări deschise, să identifice motivele de optimism, producătorii de grafică și aplicații de semnalizare au declarat: - "Combinația dintre mai multe opțiuni de suporturi, cerneluri mai bune și diverse tehnologii de imprimare (apos, latex, solvent) ne permite să producem un număr mai mare de aplicații." - "Acesta este în mod clar un domeniu în creștere. Consumatorii își dau seama de tot ceea ce pot face cu formatul larg și îl adoptă ca pe o formă excelentă de publicitate." - "Oriunde te duci vezi grafică în format lat ... spitale, aeroporturi, magazine ... acestea ne înconjoară și există încă o mulțime de aplicații care pot crește pentru tehnologie." - "Se pare că producătorii vin mereu cu dispozitive care oferă o viteză mai mare viteză de producție și o calitate mai mare." - "Tehnologia continuă să îmbunătățească piața." - "A fost departamentul nostru cu cea mai rapidă creștere în ultimii trei ani și a fost în creștere cu peste 30% de la an la an."
Semnele și elementele grafice vor continua să joace un rol esențial în marketing, comunicare și funcționalitate. Cererea pentru produsele grafice și de semnalizare născute din COVID-19 va continua, deoarece sănătatea și siguranța vor fi necesare mesaje și instrucțiuni de sănătate și siguranță pe măsură ce procesul de vaccinare continuă. Bannere, steaguri exterioare, grafică pentru ferestre, grafică de podea și altele vor fi în continuare necesare pentru a comunica sănătatea și siguranța regulile de sănătate și siguranță, orele de funcționare, nivelurile de ocupare, cerințele privind masca și cerințele de distanțare socială.
Decorarea Îmbrăcămintei Și A Hainelor O Piață Mare Cu Multe Opțiuni
Decoratorii de îmbrăcăminte și de articole de îmbrăcăminte deservesc o piață mare și diversă care include moda, sectorul non-profit, educație și orice organizație care are nevoie de personalizarea țesăturilor. Acest segment de aplicații oferă oportunități de produse în creștere pentru articolele care pot fi imprimate pe imprimante de format mare, după cum se observă în Figura 3. NAPCO Research a intervievat cititorii WFI cu privire la oportunitățile din domeniul confecțiilor, textilelor și industrial. aplicații de imprimare, iar mai mult de jumătate dintre respondenții care imprimă îmbrăcăminte de performanță, tricouri, îmbrăcăminte, genți, genți și pălării/șepci raportează că cererea pentru aceste aplicații este în creștere. Puțini respondenți au raportat scăderi pentru orice aplicație
Imprimarea digitală a acestor aplicații pe imprimante de format mare se adresează multor clienți cheie. cerințe cheie ale clienților. Cererea de adaptabilitate mai rapidă la tendințele de design, cicluri de modă mai scurte, prețuri mai mici costuri de producție mai mici și reducerea deșeurilor, toate acestea sunt abordate cu ajutorul imprimării digitale. Cap de imprimare îmbunătățit design și substraturi de calitate superioară vor impulsiona în continuare creșterea acestui segment.
Poate că cea mai mare dezvoltare care stimulează imprimarea digitală a îmbrăcămintei este creșterea cernelurilor cu pigmenți, deoarece o alternativă la sublimarea cu coloranți. Cernelurile pigmentare oferă versatilitate, deoarece sunt compatibile cu o gamă largă de țesături naturale și sintetice și nu necesită spălare extensivă, abur sau alte tipuri de spălare. procese de pre- sau post-tratare cu consum mare de apă, ceea ce le face mai prietenoase cu mediul. alternativă la alte metode de imprimare
Oportunități de creștere în format larg- stancuprint.org
Made on
Tilda