Pozele se printează inainte de a cumpără ramele foto
Acest subiect, este foarte important să nu repetați aceiași greșeală din nou cum fac majoritatea oamenilor.
Atunci când dorim să ne printăm POZELE preferate din vacanțe, de pe la munte sau de la o nuntă ziua copilului etc, sigur vor încerca să punem într-o ramă foto profesională o POZĂ. Însă de multe ori majoritatea oamenilor le aleg la repezeală adică?, simplu se duc în magazine vizionează, după un tip vor găsii acele rame foto sau o ramă pur și simplu standard în care vor dori să monteze o POZĂ imprimată la final. Doar că foarte mulți dintre noi, nu ne gândim înainte la un singur aspect extre de important acela de a ne printa POZELE înainte de a cumpăra rame foto pentru aceste POZE.
Mulți dintre clienți noștri, ne sunau acum ceva timp și ne spune-au că vor să printeze pe dimensiune X?, le explicăm că nu aveam acea dimensiune X adică?, simplu o dimensiune X este acea dimensiune de POZE care este o dimensiune INTERNAȚIONALĂ și nu NAȚIONALĂ. Care sunt defapt dimensiunile NAȚIONALE de POZE?, dimensiunile standard 99 la suta pe care le găsim la orice sau majoritatea laboratorelor fotografice din România, sunt disponibile majoritatea de la 3x4 cm, 10x15 cm, 13x18 cm, A4 maxim.
Sfat înainte de a vă cumpăra ramele foto sau o ramă pentru POZE, vă recomandăm să vă printați înainte POZELE preferate și după aceea să vă cumpărați rame foto exact după dimensiunea POZELOR deja printate. În acest fel vă veți trrezi că nu veți găsi o dimensiune potrivită pentru POZELE dumneavoastră la final. Știm cu toți că în ziua de astăzi găsim tot felul de dimensiuni și modele de rame foto pe piața din România, sau foarte mulți oameni preferă să cumpere online din alte țări decât din România, relevanța acestei discuți este că ar trebui să rețineți aceste aspecte importante.
Concluzia foarte simpla este că, înainte de a vă decide să cumpărați o ramă foto ar trebui să vă printați POZELE și după să găsiți dimensiunile pentru ramele foto să puteți monta simplu și ușor acele POZE. Rețineți că dimensiunile standard sunt 10x15cm 13x18 cm și maxim A4, foarte multe rame foto vor veni din fabrică deja montate ca un fel de colaj cu mai multe dimensiuni. Aici ar putea să fie cinci rame foto de dimensiunea POZELOR 10x15 cm și trei râme foto, pentru dimensiunea POZELOR standard de 13x18 cm . Evitați să cumpărați rame foto care scrie pe ele că, dimensiunea este de 13x25 cm sau 12x10 cm.
Nu este un lucru rău acesta doar că, vă veți trezi că nu găsiți aceste dimensiuni de POZE pentru a le putea monta în ramele sau rama respectivă. Căutați întotdeauna, rame fotografice pe dimensiunile specificate mai sus, cele pe cale le putti găsi la orice laborator foto profesional care le poate printa.
Made on
Tilda