Dezvoltăm în mod constant acoperirile și suprafețele de imprimare ale hartiilor noastre fotografice microporoase de imprimare foto și suntem încântați să prezentăm o nouă generație de hârtie Baryta din gama Lomond. Silk Baryta are o acoperire cu sulfat de bariu real, cu o structură clasică de hârtie, care amintește de hârtiile foto tradiționale din camera întunecată. Această hârtie foto oferă utilizatorului printuri fotografice profesionale de înaltă calitate și fotografii imprimate final alb-negru rezistente la îmbătrânire, cu valori de densitate maximă foarte ridicate, cea mai mare claritate a detaliilor și o claritate excepțională a fotogrfiilor imprimate pe această hârtie Silk Baryta de la Lomond.
Reproducerea perfectă a culorilor, cea mai largă gamă de culori, nivelul perfect de detalizare și proprietățile de densitate optică ridicată permit includerea acestei lucrări în seria Lomond Artă Fină datorită densității sale mari, este ideală pentru fotografii artistice alb-negru și color. Implementarea stratului de barita real în structură face ca această hârtie fotografică să fie analogă ca hârtiile foto chimice tradiționale cum se printau fotografiile pe timpuri.
Această hârtie este conformă cu dimensiuni neutre, valoare PH neutră, fără acid și, prin urmare, extrem de rezistentă la îmbătrânire. Oferă cea mai înaltă clasă de arhivare și are o durată de viață de câteva sute de ani. Lomond Silk Baryta are o adevărată barită (sulfat de bariu) direct sub stratul de acoperire cu jet de cerneală.
Această caracteristică specială creează fotografii printate la final cu o gamă excepțională pentru o reproducere vie a culorilor și aspectul unic al hârtiei foto tradiționale cu halogenură de argint.
Lomond Silk Baryta creează fotografii de înaltă definiție cu o gamă tonală extinsă și proprietăți excelente de arhivare, ceea ce o face să fie prima alegere pentru exponate pe printuri de calitate profesională.
Hârtie fotografică profesională Baryta 325 grame - stancuprint.org
Copyright © 2022 Stancu Print
Made on
Tilda