Calitatea imprimări
O hârtie foto exclusivă, lucioasă, de catifea, cu nuanțe calde, cu o textură de fibre de culoare medie, pentru imprimarea foto artistică. Hârtia Lomond Fibre Gallery A4 este recomandată fotografilor, designerilor și artiștilor profesioniști. Hârtia din fibre cu acoperire microporoasă se potrivește atât pentru cerneluri pigmentate, cât și pe bază de colorant. Acoperirea microporoasă asigură o distribuție rapidă, precisă și egală a colorantului. De asemenea, garantează o absorbție și uscare instantanee.
Descriere
Hârtie cu jet de cerneală cu suport pentru fibre fără acid fără înălbitori optici, hârtia îndeplinește standardele de arhivă 300g/m². Lomond Fibre Gallery este o hartie special concepută pentru piața "artelor plastice". Oferă aspectul și senzația unică pentru care sunt renumite imprimările pe hârtie tradițională. Stratul de sulfat de bariu garantează aspectul și senzația unică a unui imprimeu cu bariu alb catifelat și negru mătăsos, cu detalii perfect redate și o redare subtilă a valorilor.Lomond fibre gallery are un aspect de suprafață comparabil cu cel al hârtiei baritate argintii lucioase uscate la aer. Acesta asigură imagini de înaltă calitate, cu rezoluție înaltă, randare cu valoare extinsă și proprietăți excelente de arhivă. Acest lucru face hârtia un mijloc de alegere pentru fotografii artistice, de calitate expozițională, cu culori vibrante, contraste alb-negru extinse și randare a detaliilor foarte fine.
Depozitarea
Se recomandă utilizarea și depozitarea mediului la o umiditate relativă de 35 până la 65% și o temperatură de 10 până la 30°C. Suprafața susceptibilă la abraziune, depozitați hârtiile în ambalaje originale, plicuri, mape și cutii.
Printare fotografii pe hartie lomond fibre gallery satin- stancuprint.org
Made on
Tilda