Calitatea imprimări
Calitatea hârtiei fotografice Metalice semi lucioase, este extraordinară, datorită suprafeței lucioase metalice, aceasta va reda toate acele detalii dacă va fi vorba de rochii de seară colorate, bijuteri, sau fotografie de arhitectură.
Descriere
Acoperirea cu jet de cerneală de calitate superioară asigură culori strălucitoare, negru intens și o reproducere perfectă a culorilor și a detaliilor. Efectul metalic argintiu sofisticat subliniază fotografia și face să strălucească motivele cu elemente metalice, reflexii, gheață și sticlă, fotografiile de arhitectură și peisaj, precum și fotografiile alb-negru cu tonuri cu contrast ridicat. În funcție de incidența luminii, efectul metalic strălucește mai puternic și conferă motivelor imprimate o vivacitate unică. Hârtia de 260 g/m² este fabricată din bumbac 100% și nu conține agenți de albire optici. Lomond Semi Glossy, ca toate hârtiile Lomond din colecția Digital FineArt, nu conține acid și lignină și îndeplinește cele mai înalte cerințe de rezistență la îmbătrânire. Printurile pentru această hârtie fotografică microporoasă, sunt valabile doar pe formatul mare A4.
Depozitarea
Se recomandă utilizarea și depozitarea mediului la o umiditate relativă de 35 până la 65% și o temperatură de 10 până la 30°C. Suprafața susceptibilă la abraziune, depozitați hârtiile în ambalaje originale, plicuri, mape și cutii.
Printare fotografii pe hartie lomond metalic lucios A4 - stancuprint.org
€‹
Made on
Tilda