Lomond lucios A4, este cea mai slabă hârtie fotograffica din gama sa de la Lomond, totuși dacă vă doriți doar poze printate simplu această hârtie este standard că și altele de pe piață când vine vorba de suprafață să lucioasă. Hârtie foto lucioasă cu, alb strălucitor, claritate excelentă a detaliilor, culori intense, rezoluție înaltă. Hârtie foto lucioasă pe o singură față, pentru imprimarea imaginilor fotorealiste.
Greutate 130 g/m2. Hârtiile lucioase au un finisaj lucios neted, sunt perfecte pentru imprimarea imaginilor color luminoase, saturate, cu un număr mare de nuanțe și gradații de culoare. Fotografiile digitale de pe hârtie lucioasă au aspectul fotografiilor prelucrate în mod tradițional.
Lomond Lucios 130 grame este o hârtie fotografică lucioasă, cu o suprafață unică asemănătoare cu cea de iridiu și cu o rezoluție extrem de înaltă, destinată fotografilor profesioniști și fotografilor pasionați ambițioși.
Caracterul lucios unic apare în special în motive precum fotografia industrială, auto sau de bijuterii sau oriunde cromul, oțelul, aurul sau argintul sunt în centrul atenției.
Developare fotografii pe hartie fotografica lucioasa - stancuprint.org
Copyright © 2022 Stancu Print
Made on
Tilda