Calitatea imprimări
Această hârtie foto 10x15 satinată, este perfectă pentru imagini în culori vii puternice detaliate. Suprafața sa este asemănătoare cu hârtiile foto profesionale din camera obscură, care se uscau la aer.
Descriere
Hârtia fotografică Satin Warm semi lucioasă cu grosimea de 27 de grame de la Lomond, este cea mai bună pentru printarea pozelor standard profesionale. Față de hârtiile fotografice de pe piață, această hârtie foto satinată îndeplinește cele mai înalte standarde de arhivare profesională, când vine vorba de poze printate cu o durată de până la o sută de ani. Această hârtie foto Satin Warm, este microporoasă și seamă foarte mult cu hârtiile fotografice de pe vremuri din camera obscură. Pozele imprimate pe această hârtie vor fi în culori vii naturale exact așa cum a fost imaginea digitală trasă dintr-un telefon mobil sau aparat de fotografiat.
Important
Această hârtie Lomond satin warm cu jet de cerneală de înaltă calitate cu greutate mare, este ideală pentru reproducerea culorilor foarte largi. Hârtia are o gamă largă de culori, cu detalii excelente ale umbrelor. Proprietățile hârtiei Lomond satin warm o fac să fie o hârtie excelentă pentru portrete de format mic 10x15 cm, foto-realiste în alb-negru și color, cum ar fi portretele de nuntă fotografii de nuntă, botezuri și ocazii similare.
Printare poze 10x15 - stancuprint.org
Made on
Tilda