Cerneala cedează.
Indiferent dacă cumpărați un cartus de cerneală de schimb sau o imprimantă nou-nouță, numărul de pagini pe care le puteți imprima dintr-un singur cartuş de cerneală cunoscut și sub denumirea de „randamentul de cerneală” este un aspect important.
Ne respectăm clienți încă din 2019, de pe atunci le oferim printuri fotografice profesionale pe cerneală bună compatibilă Canon și pe hârtii foto cu o calitate ireproșabilă a detaliilor finale.

Testarea randamentului cernelii

Pentru a vă ajuta să comparați consumul de cerneală al diferitelor imprimante Canon și alți producători de imprimante, utilizați metode de testare standardizate la nivel internațional. Aceste standarde ISO asigură că diferite imprimante sunt toate testate în același mod. Testarea se realizează prin imprimarea continuă cu trei imprimante individuale, până când se epuizează trei seturi de cerneluri principale pe fiecare imprimantă. Randamentul paginilor citate se bazează pe rezultatele medii ale testului.

Imprimare documente A4
Utilizarea cernelii pentru imprimarea documentelor A4 este măsurată conform standardului internațional ISO/IEC 24711. Aceasta implică imprimarea continuă a unui document color standard de cinci pagini pe hârtie simplă de birou. Aceasta reprezintă o imprimare tipică pentru consumatori de afaceri.
Imprimare foto 10x15cm
Utilizarea cernelii pentru imprimarea foto fără margini de 10x15 cm este măsurată conform standardului ISO/IEC 29102. Aceasta determină randamentele de cerneală prin imprimarea continuă a unui set de șase compoziții foto standard ISO (fiecare incluzând diagrama de testare) pe o hârtie foto cu jet de cerneală..
Imprimare foto A3+
Capacitatea de cerneală pentru imprimarea foto A3+ este determinată prin tipărirea continuă a unei fotografii selectate de Canon la 279,4x355,6 mm (11x14in) pe hârtie foto A3+. Imaginea este imprimată din Adobe Photoshop utilizând un driver de imprimantă Microsoft Windows la setările sale implicite.
cerneluri XL
Raportul de randament XL la standard
Fiecare cartuş de cerneală XL şi XXL este marcat cu o siglă pe ambalaj care indică câte mai multe imprimări va produce în comparaţie cu un cartuş de cerneală Canon standard. Ajută la calcularea economiilor în timp ce utilizați opțiuni de cerneală cu randament ridicat.
Randament compozit
Consumul mediu de cerneluri CMY
Randamentul de cerneală compozită este o medie a randamentelor individuale ale rezervoarelor de cerneală cyan, magenta și galbenă. Ușurează compararea consumului de cerneală între imprimantele care utilizează cartuş în 3 culori și imprimantele cu rezervoare individuale de cerneală C, M și Y.

Cifrele de randament în pagină sunt măsurate în funcție de condițiile specificate pe baza tipăririi continue; randamentele pot varia în funcție de conținutul documentului, tipul hârtiei, setarea modului de imprimare, software-ul, mediul de imprimare, cum ar fi temperatura și umiditatea mediului ambiant, precum și frecvența de imprimare. Toate specificațiile pot fi modificate fără notificare. Este posibil ca modelele mai vechi ale imprimantei să fi fost testate conform diferitelor standarde, vă rugăm să verificați specificațiile individuale ale produsului pentru detalii.

Randamentul cernelii foto- stancuprint.org
Made on
Tilda