Serviciul nostru de print poze, este pentru toată lumea. Putem tipări fotografii pentru: poze digitale de la grădiniță de la serbări, poze digitale de la serbarea de sfârșit de an școlar, poze digitale de la ziua onomastică a copilului, copiilor, poze digitale de la nuntă, botez sau cununie civilă, poze digitale de la ședința foto profesională de crăciun sau revelion etc. Oferim acest serviciu imprimabil pe cele mai bune hârtii foto de la Lomond. Satin, Baryta, Grainy, Fibre.
Important, pentru a printa o poză sau mai multe avem nevoie de fișiere digitale cu rezoluții înalte de cel puțin 2 megapixeli, maxim 10 megapixeli dintr-un telefon mobil. Rezoluția Dpi pentru un telefon mobil este de doar 72. Vă recomandăm să comandați printuri pentru această rezoluție maximă de la 10x15, 13x18 A4 maxim doar pe hârtia Lomond Satin Warm. Dacă veți opta pentru printuri de artă fină, vom folosi doar hârtiile fotografice microporoase de la Lomond Silk Baryta, Fibre Gallery cu textura semi lucioasă sau hârtia fotografică Lomond Grainy Mată.
Testarea calității imaginii.
Testarea hârtiilor foto înainte de a printa o poză finală. Înainte de o comandă finală, folosim Testele De Calitate de la FOGRA, aceste teste de calitate a unui prinț ne va spune exact dacă hârtia foto folosită, este compatibilă cu culorile din imaginea digitală trimisă spre printarea acesteia. Formularul de testare a calității imaginii F51 Formă de testare cu elemente de control extinse pentru verificarea RIP și a calității imprimării. Pentru FOGRA51 sunt pregătite elemente specifice condițiilor de imprimare (echilibrul de gri, până de control etc.).
Finisare și imprimare finală
Baza pentru standardizarea tipăririi de producție digitală folosind imprimante cu jet de cerneală pe bază de apă și de format mare maxim A4. Printarea digitală, tehnologiile inteligente și noile sisteme de printare a fotografiilor digitale, deschid oportunități complect diferite pentru potențiali clienți din sectorul de printare a pozelor la final. Ne ocupăm ferm și direct de pregătirea fișierelor digitale în format JPG și PDF, inclusiv de gestionarea corectă a culorilor după caz. Ne ocupăm de toate aspectele legate de procesul lent de printare analogică din digital, precum și de cernelurile pe bază de apă ținând cont de compatibilitatea cu mașina noastră Canon.
Cerneală originală Canon
La Stancu Print clienții au parte de cele mai bune culori posibile, se întîmplă deoarece folosim doar Cerneala Canon originală. Combinând hârtia foto profesională cu cerneala originală și mașina Canon de ultima generație, printurile fotografice ale clienților noștri vor ieși din mașina de imprimat în culori puternice, vii cu contraste perfecte și de o calitate ireproșabilă la finalul imprimărilor finale.
Testarea imaginilor digitale inainte de a fi trimise la imprimarea finala- stancuprint.org
Made on
Tilda