Cum realizăm corect, o poză de tipul celor de buletin?
În acest mic tutorial, veți învăța cum să vă realizați singuri POZELE de tip buletin pe care le știe toată lumea în ziua de astăzi. Vom aduce în discuție, de ce aveți nevoie pentru a vă realiza POZELE de tip buletin, și de ce se pot realiza cu un telefon mobil și nu neapărat cu un aparat de fotografiat profesional. Nu mai este cazul să mergeți fizic la un centru foto specializat în acest gen de serviciu, astăzi toată lumea deține un telefon mobil unde poate realiza oricând și oriunde o POZĂ de tipul celor de buletin bine cunoscute. În general oamenii sunt mai mereu pe fugă, ba duc copii de dimineața la grădiniță, ba se duc la servicciu sau se pot întîmpla diverse lucruri în acea zi. Deci ooameni vor căuta un serviciu foarte rapid și destul de aproape de locuința acestora, pentru a beneficia de acest servici de printare POZE de tip buletin
În general dimensiunile cerute sau căutate de oameni sunt următoarele : 3x4 cm, 3.5 x 4.5 cm 2.5 x 3 cm dar defapt aici dimensiunea reiese că ar fi 25x35 mm. Bine sunt undeva la zece dimensiuni diferite pentru acest tip de POZE, oameni vor caută doar acea dimensune de care vor avea nevoie până la urmă. Bun acum că știm cam ce dimesniuni se vor caută să trecem mai departe la cum putem să realizăm aceste POZE de tipul celor de bulerin, și cam ce ne-ar trebui să avem la îndemăna atunci când avem nevoie de aceste POZE de tip buletin. Rețineți că aceste POZE de tipul celor de buletin, sunt POZE pe care le putem pune în diverse acte, diplome, buletin, pașaport etc și lista poate continua. Pentru aceste dimensiuni de POZE de tip buletin vom avea nevoie de două lucruri extrem de simple. Primul lucru ar fi un telefon mobil pe care al deține oricine... și 2 un perete, pânză, material etc ALB. Ca și ținută pentru a ne putea realiza singuri acest tip de POZE de buletin, ar trebui să avem o cămașă ori colorată ori simplă dar nu pe ALB de ce?, pentru că fundalul în sine ar trebui să fie neutru deci tot ALB.
Bun acum că știm ce fundal ne trebuie și ce ținută să avem pentru aceste POZE de tip buletin, acum ar trebui să cunoaștem cum să le și realizăm. Pentru a realiza astfel de POZE de tipul celor de buletin pentru că acestea sunt 99 la sută cele mai căutate și cele mai cunoscute. POZELE sau POZA în sine, ar trebui realizată cum ar fi cele de tip SELFIE, adică nu foarte aparoape de față ci la o distanță minimă, în cât să ni se vadă umeri gâtul capul părul, și foarte puțîn spațiu dreapta stangă sus. Acest spațiu al vom interpreta vizual informativ, cât se vă vedea cu ochiul liber. Nu este greu deloc, dacă nu reușiți totuși să realizați o POZĂ corectă, la un serviciu de imprimare fotografică cu siguranță personalul de acolo vă cropă edita POZA, POZELE respective încât să iasă totul perfect că și încadrare, lumină, contrast.
Nu vă trebuie o rezoluție wow din acest punct de vedere, este adevărat că pe vremuri oamenii mergeau la studiouri foto profesionale unde se realizau POZE la rezoluții de 300 Dpi, sau mergeau la Metrou la acele cabine mici unde se realizau POZELE de acest tip pe loc. Doar că la un momentdat au dispărut, și oamenii nu mai știau unde să găsească acest serviciu de realizare a POZELOR de tip buletin ei fiind deja obișnuiți cu acele cabine , unde le găseau la orice statie de Metrou sau se duceau la orice studio foto profesional pentru ași realiza aceste POZE de tipul celor de buletin. În zilele noastre oricine ași poate realiza singur POZE de tipul celor de buletin, pașaport, legitimație, carnet de note, diplomă de licență sau pentru diplomă de dizertație etc.
Dacă ne gândim bine, este mult mai ok sau mai relevant să ne realizăm singuri aceste POZE de tipul celor de buletin și nu numai, deoarece vom trimite fișierele digitale spre printarea acestor și venim doar să ridicăm comanda sau comenzile în sine. Nu cred că mai sta cineva pe la cozi sau de genul nu suntem gata încă vai, etc bla bla... Deci clientul final vă dori să aibe comanda terminată la timp, în acest fel ași vă face programul mult mai flexibil și va tine cont și va aprecia în același timp, un serviciu bun și de calitate. Conculiza este următoarea realizați POZELE singuri cu un telefon mobil după, trimiteți-le spre procesare la un laborator foto profesional, după decât vă ridicați comanda sau comenzile după caz.
Cum ne putem realiza singuri pozele de tipul celor de buletin- stancuprint.org
Made on
Tilda