Când vine vorba despre calitatea unei imprimări fotografice, atunci ne gândim direct la testele noastre riguroase de testare a calității. Testarea calității înainte de un print final este cel mai important factor inainde te a începe să procesăm comenzile de printare a pozelor finale. Clienții stiu că în labortorul nostru folosim cele mai riguroase teste de imprimare foto, pentru a ne da seama de calitatea,claritatea tuturor hârtiilor fotografice, înainte de a printa o imagine digitală pe acestea.
Test print Onsight
Imaginea de evaluare Onsight 11×14″ se concentrează pe umbrele profunde saturate care sunt cel mai greu de reprodus. Pe lângă câteva culori și tranziții greu de imprimat, există o imagine alb-negru, un test de rezoluție și un tip mic inversat care vizualizează sângerarea subtilă a cernelii. Vom imprima această imagine pe hârtiile fotografice Lomond, pentru a evalua calitatea finală a imprimării de calitate.
Profilare vizuală Inkjet RGB
Cea mai recentă țintă de profilare vizuală RGB cu jet de cerneală pentru serviciul nostru privat de profilare la distanță. Această versiune include un test de turnesol pentru a ajuta la diagnosticarea dacă a fost tipărit incorect. Această țintă de 8×10 funcționează surprinzător de bine pentru dimensiunea sa, deoarece a fost dezvoltată împreună cu echipa de știință a culorilor XRite.
Test De Evaluare Culoare La Verde V2
Acest fișier PSD color poate fi vizualizat sau imprimat pentru a evalua cât de bine sau de prost este calibrat și/sau profilat un dispozitiv. Conține scări liniare de gri, scări de culoare aditive și subtractive, un curcubeu de tip grainger, tonuri de piele, imagini cu cheie înaltă și cheie joasă pentru evaluarea detaliilor luminii și umbrelor. Conține un strat de text, astfel încât imprimanta, hârtia și intenția să poată fi etichetate cu fiecare imprimare.
Testarea hartiilor finale- stancuprint.org
Made on
Tilda