Schimbări și provocări în piața de imprimare foto și impactul asupra presei tipărite. Imprimare foto dezvoltarea pieței, corona a avut un impact substanțial asupra tipăririi fotografiilor și a dus la o scădere a pieței de 25% în 2020. Impactul Corona asupra imprimării fotografiilor, imaginea arată evoluția pieței pe bază de hârtie fotografii fotografii de consum și profesionale, mărfuri foto produse (cărți foto, calendare și cărți foto) și decor de pereți prin metoda de tipărire din 2019 până în 2020. Corona a avut un impact substanțial la imprimarea fotografiilor și a condus la o scădere a pieței de 25% în 2020. Cu toate acestea, sistemele bazate pe toner au rămas stabile de când oamenii au rămas acasă și și-au folosit timpul pentru a proiecta mărfuri foto individuale produse precum cărți foto. Au fost recunoscute scăderi puternice în în special în segmente profesionale precum școala și grădinița fotografie și evenimente, dar și în imprimarea fotografiilor în magazinele cu amănuntul.
Piața se va recupera și va crește din nou cu o rată de 3% anual până în 2025. Consumul media pentru tipărirea fotografiei În figura de jos sunt afișate fotografii pe hârtie fotografii de consum și profesionale, produse de marfă foto (cărți foto, calendare și carduri foto) și decorarea pereților prin metoda de imprimare în ultimii 20 de ani. După atingerea maximului în 2002, volumul de imprimare foto a scăzut cu până la 5% anual între 2002 și 2019 Apoi, în 2020, după cum sa explicat, pandemia a „lovit” și a condus la o scădere a pieței de 25%. Vestea bună aici este că piața se așteaptă la o corecție în sus, deoarece pandemia devine sub control până în 2025. Până în 2025 CAGR (rata de creștere anuală compusă) a pieței totale va crește cu o rată de 3%. Sistemele pe bază de toner au depășit halogenura de argint O altă concluzie vizibilă din figura de mai sus este că, din moment ce 2000, când 95% din volumul de imprimare era argilă de argint, altele digitale tehnologiile de imprimare au câștigat cote substanțiale de piață cu imprimarea fotografiilor cu jet de cerneală și toner ocupând cea mai mare parte. În 2020, sistemele bazate pe toner au depășit principalul halogenură de argint tehnologie pentru prima dată, ușor în avans acum cu o cotă de 31% a fotografiei, în timp ce halogenura de argint tradițională era de 30% jetul de cerneală a ajuns și el din urmă.
Studiu global de piață al tipăririi fotografiilor. Fiind unul dintre principalii furnizori de suporturi de imprimare fotografice pentru toate sistemele de imprimare foto, Felix Schoeller vrea să exploreze din industria foto globală cum are imprimarea fotografiilor a evoluat și care sunt evoluțiile conducătoare în tehnologia de imprimare. Pentru a obține aceste informații, faceți un studiu detaliat de piață pentru tipărirea fotografiilor cuprinzând 25 de întrebări a fost condusă de Ina Hilker  (șefa Market Intelligence la Felix Schoeller) cu 150 web-based și face pentru a face față interviurilor realizate la nivel global. 66% dintre intervievați reprezentau laboratoare foto / imprimante și comercianții cu amănuntul foto cu imprimare în magazin, 34% reprezentau industria jucători și distribuitori în industria tiparului foto.  Participanții din studiu au oferit o gamă largă de produse, de exemplu, mărfuri foto, măriri și tipăriri foto de consum, dar de asemenea, imprimări profesionale, albume și alte produse de imprimare foto. Pentru acest articol vom atinge pe scurt răspunsurile pe care le primim primite la doar șase dintre întrebări.

Completarea tehnologiilor și înlocuirea halogenurii de argint. Gama extinsă de aplicații a definit noi cerințe pe tehnologii de imprimare, precum și pe suporturi foto. Trecut puține aplicații și o tehnologie majoră (AgX) astăzi multe aplicații diferite și tehnologii multiple. Piața se dezvoltă dintr-o tehnologie majoră (AgX) la multe altele. Aplicații noi sunt un singur driver pentru mai multe tehnologii. Tehnologii care completează și înlocuiesc halogenura de argint, gama extinsă de aplicații a definit noi cerințe pe tehnologii de imprimare, precum și pe suporturi foto. Noi tehnologii de imprimare au fost introduse pe piața foto și în tranziție de la a fi 100% halogenură de argint la o piață care cuprinde o varietate de au început tehnologiile (și substraturile). Silverhalide a fost și este încă alăturat imprimării cu jet de cerneală, imprimării termice și imprimării pe toner sisteme, pentru a numi doar tehnologiile majore. 1) Tipărirea termică a fost menționată doar de 22% dintre intervievați, dar are nevoie să spunem că au existat mai puține interviuri în canalul foto cu amănuntul, unde termicul este utilizat pe scară largă decât în tipografiile și laboratoarele foto organizate central. 
Tehnologii care completează și înlocuiesc halogenura de argint, gama extinsă de aplicații a definit noi cerințe pe tehnologii de imprimare, precum și pe suporturi foto. Noi tehnologii de imprimare au fost introduse pe piața foto și în tranziție de la a fi 100% halogenură de argint la o piață care cuprinde o varietate de au început tehnologiile (și substraturile). Silverhalide a fost și este încă alăturat imprimării cu jet de cerneală, imprimării termice și imprimării pe toner sisteme, pentru a numi doar tehnologiile majore. trecut puține aplicații și o tehnologie majoră (AgX) azi multe aplicații diferite și tehnologii multiple 1) Tipărirea termică a fost menționată doar de 22% dintre intervievați, dar are nevoie să spunem că au existat mai puține interviuri în canalul foto cu amănuntul, unde termicul este utilizat pe scară largă decât în tipografiile și laboratoarele foto organizate central. Imprimantele foto oferă o gamă variată de produse care să satisfacă cererea clienților. Răspândire destul de uniformă a produselor de ieșire printre grupurile de imprimare foto, Cadouri foto, Transfer sublimare, Tipărire comercială, Protecția mediului, alegeri de finisare, Clientul final împinge, altele, Albume de nuntă / albume profesionale, Aveți nevoie de opțiuni pentru substrat, Amprente profesionale, Trebuie să oferiți produse noi / să intrați pe noi piețe, Portrete școlare, cărți de an, Preocupări privind sustenabilitatea echipamentelor actuale, Decor de perete (pânză, poster, acril, metal, tapet digital), Economie, Imprimări foto pentru consumatori (4x6, 5x7), Măriri (8x10 și mai mari),Mărfuri foto (cărți foto, calendare, carduri).
Motivele schimbării tehnologiei sunt preocupări legate de durabilitate, economice motive sau noi șanse de afaceri. Două tipuri de laboratoare de conversie cele care sunt forțate să se schimbe și cele care văd oportunitatea în schimbare. Protecția mediului, opțiuni de finisare. Motivele care determină companiile să-și schimbe tehnologia de imprimare se împart în două grupuri majore: Un grup este forțat să facă tranziția tehnologică, fie din cauza preocupărilor despre durabilitatea echipamentelor lor actuale (42% din participanți) sau din motive economice (39%). Probleme de durabilitate în acest context se referă la preocupări legate de disponibilitatea pe termen lung a sisteme de imprimare cu halogenuri de argint, precum și probleme de mediu cu Răspândire destul de uniformă a produselor de ieșire printre grupurile de imprimare foto. Două tipuri de laboratoare de conversie cele care sunt forțate să se schimbe și cele care văd oportunitatea în schimbare prelucrarea chimică a hârtiei foto tradiționale. Economic motivele se referă la volume mai mici de imprimare care fac procesarea chimică în halogenură de argint neeconomică. Pe de altă parte, 35% dintre intervievați căutau noi oportunități și a realizat potențialul de a capta noi piețe cu oferte de produse noi printr-o schimbare de tehnologie.      
Produsul și volumul conduc alegerea tehnologiei, o întrebare adresată participanților a fost ce tehnologie de imprimare sunt luând în considerare pentru segmentele lor de produse atunci când se îndepărtează de tradițional halogenură de argint. Produsul și volumul conduc, de asemenea alegerea tehnologiei, precum și calitatea, costul total de proprietate și productivitate. Fotografie de marfă cărți, calendare, cărți, Volum mare și capacitate duplex, sisteme bazate pe toner de mare putere. Decor de perete (pânză, poster, acril etc.) Flexibilitatea suportului și volume mai mici Imprimare cu jet de cerneală și termică. Fotografie școală și grădiniță Portrete școlare și grădinițe, anuare volum mare și capacitate duplex, sisteme de toner de mare viteză (include toner lichid) imprimarea fotografiilor pentru consumatori, imagini foto 4x6, 5x7, laboratoare centrale: volume mari de tipărire, magazine cu amănuntul cu imprimare la fața locului: volume de imprimare mai mici, laboratoare centrale: pe bază de toner de mare viteză, magazine de vânzare cu amănuntul cu imprimare la fața locului: jet de cerneală sau imprimare termică.
​​​​​​​
Calitatea imaginii este comparabilă și independent de tehnologia de imprimare. În general, cei intervievați consideră alternativele la halogenura de argint sunt comparabile dintr-o perspectivă a calității imaginii: Alternativa tehnologiile sunt considerate în mare măsură „Excelent până la suficient” și percepția acceptabilității calității depinde de locul în care intervievații sunt în ciclul de conversie sau în cazul în care producătorii sau industria experți. Schimbările tehnologice vor continua și industria va crește condusă prin introducerea de noi produse și intrarea pe noi piețe. Furnizorii de servicii de tipărire care lucrează cu noile tehnologii de tipărire au fost întrebați dacă așteaptă modificări suplimentare în următorii cinci ani sau dacă tranziția este completă pentru ei. Majoritatea acestor participanți - 64% - se așteaptă să continue modificările tehnologiei de ieșire. Motivele pentru schimbarea continuă sunt îmbunătățiri în calitate și productivitate, tehnologie nouă, costuri, piețe în evoluție și comportamentul în schimbare al consumatorilor. „Conversia este încă în curs, prin urmare, nu există date indicate pentru sincronizare de conversie; nu încetați niciodată să vă îmbunătățiți, păstrați-vă în fața pieței. 
Impacturi asupra suporturilor de imprimare, rezultate remarcabile de imprimare au loc atunci când tehnologia se întâlnește cu cerneala și suporturile. Tehnologia potrivită are nevoie de suportul adecvat. Pentru a obține cele mai bune rezultate de imprimare, suportul care este dezvoltat în special pentru diferite tehnologii de imprimare este cel mai important factor de succes. Calitatea unei tipăriri și, prin urmare, adecvarea suportului pentru o tehnologie de imprimare sunt influențate de mai mulți factori. Un element general este construcția generală a produsului. O hârtie foto are mai multe straturi și fiecare strat influențează caracteristicile hârtiei. Straturile diferă de la suport la suport: Fiecare strat influențează caracteristicile hârtiei: Strat de protecție / grund Durabilitate, rezistență la influențe externe ca zgârieturi și amprente. Calitatea imaginii, inclusiv absorbția / aderența cernelii, decolorarea / sângerarea culorii și claritatea imaginii. 

Haptics de suprafață, adică lucios, piramidă Construcție de bază brută / partea din spate Capacitate de rulare și procesare. Bază brută / Construcție din spate Runabilitate și procesare. Numai dacă toate, tehnologie, cerneală și suporturi, meciuri, un rezultat extraordinar de tipărit este realizabil. Prin urmare, o strânsă colaborare între toți jucătorii de pe piață sunt esențiali de îndeplinit nevoile clienților de un produs divers oferind astăzi și mâine. Felix Schoeller are suportul media potrivit pentru a se potrivi cerințelor dvs specifice. Expertiză din 1895 Grupul Felix Schoeller este o afacere de familie cu operațiuni la nivel mondial produse și know-how de-a lungul anilor. Dezvoltăm produse și comercializează hârtii de specialitate pentru aplicații fotografice, digitale sisteme de imprimare, piețe de ambalare, aplicații autoadezive ca precum și mobilier, produse pe bază de lemn și industria tapetului. Această expertiză beneficiază acum de mediile foto de teren pentru imprimarea digitală tehnologii pentru a realiza produse cu proprietăți speciale dar și proiecte individuale de dezvoltare pentru clienți. Portofoliu extins Diferitele nevoi ale tehnologiei și aplicațiilor sunt motivul de ce Felix Schoeller vă oferă o gamă completă de produse premium suport pentru toate tehnologiile de imprimare digitală: cu aproximativ 120 de produse cu grosimi cuprinse între 80 și 340 GSM, Felix Schoeller. prezintă soluții pentru Inkjet (pe bază de apă, solvent, latex, UV) electrofotografice, sisteme cu jet de cerneală de mare viteză și sublimare tipărire. Datorită nevoilor și pieței în schimbare a clienților și dezvoltări tehnologice Felix Schoeller lucrează la un continuu îmbunătățirea ofertei sale media. Felix Schoeller a dedicat Echipa de cercetare și dezvoltare lucrează continuu pentru a se dezvolta produse pentru a se asigura că acum, mai mult ca oricând, nevoile piața din ce în ce mai complexă și tehnologiile în schimbare sunt îndeplinite.
Potrivit pentru diverse tehnologii de imprimare Mai multe certificate, de ex. toate suporturile sunt certificate FSC® Facilități multiple de acoperire și extrudare Dezvoltări de produse individualizate

Back to Top